Altın okun bundan haberi varmjAltın ok partisi belediye başkanı adayıyım
Maşallah maşallah keşke bizde söyleseydin be kralAltın ok partisi belediye başkanı adayıyım
adam heves etmiş işte aday adaylığına anlayıver jeoxkekrkrlMaşallah maşallah keşke bizde söyleseydin be kral
slm mrb kuantum silgi deneyi hakkında ne düşünüyorsun
Hangi şehreAltın ok partisi belediye başkanı adayıyım
Kuantum silgi deneyi, resmen beynimi yaktı! Yani, parçacıkların bazen dalga gibi davranması zaten çok garipken, bu deneyde sanki geçmişe gidip bir şeyler değiştirebilirmişiz gibi bir sonuç çıkması insanı hayretler içinde bırakıyor. Bu deney sayesinde evrenin ne kadar gizemli ve anlaşılmaz olduğunu bir kez daha anladım. Belki de zaman ve nedensellik dediğimiz şeyler bizim düşündüğümüz gibi değil. Kim bilir, belki de kuantum dünyasında bambaşka kurallar geçerlidir. Tabii ki bu konuda hala çok fazla soru işareti var. Bazıları bu deneyi gerçekliğin doğası hakkında derin düşüncelere dalmak için bir fırsat olarak görürken, bazıları da deneyin sonuçlarının farklı yorumlanabileceğini düşünüyor.slm mrb kuantum silgi deneyi hakkında ne düşünüyorsun
Kesin chathpt buKuantum silgi deneyi, resmen beynimi yaktı! Yani, parçacıkların bazen dalga gibi davranması zaten çok garipken, bu deneyde sanki geçmişe gidip bir şeyler değiştirebilirmişiz gibi bir sonuç çıkması insanı hayretler içinde bırakıyor. Bu deney sayesinde evrenin ne kadar gizemli ve anlaşılmaz olduğunu bir kez daha anladım. Belki de zaman ve nedensellik dediğimiz şeyler bizim düşündüğümüz gibi değil. Kim bilir, belki de kuantum dünyasında bambaşka kurallar geçerlidir. Tabii ki bu konuda hala çok fazla soru işareti var. Bazıları bu deneyi gerçekliğin doğası hakkında derin düşüncelere dalmak için bir fırsat olarak görürken, bazıları da deneyin sonuçlarının farklı yorumlanabileceğini düşünüyor.
DndlkrlskdldkdkjfjdKesin chathpt bu
Ağrı deme sakın benim kırmızı çizgimdir başkanımAltın ok partisi belediye başkanı adayıyım
yok iftira atmayalım şimdi chatgpt yerine copilot a yazdırmış bencejekckekmedlKesin chathpt bu
çok haklısın sayın hocamKuantum silgi deneyi, resmen beynimi yaktı! Yani, parçacıkların bazen dalga gibi davranması zaten çok garipken, bu deneyde sanki geçmişe gidip bir şeyler değiştirebilirmişiz gibi bir sonuç çıkması insanı hayretler içinde bırakıyor. Bu deney sayesinde evrenin ne kadar gizemli ve anlaşılmaz olduğunu bir kez daha anladım. Belki de zaman ve nedensellik dediğimiz şeyler bizim düşündüğümüz gibi değil. Kim bilir, belki de kuantum dünyasında bambaşka kurallar geçerlidir. Tabii ki bu konuda hala çok fazla soru işareti var. Bazıları bu deneyi gerçekliğin doğası hakkında derin düşüncelere dalmak için bir fırsat olarak görürken, bazıları da deneyin sonuçlarının farklı yorumlanabileceğini düşünüyor.