Çok ayıp. Zaten öyle değilmiyiz çoşkun
Çok ayıp. Zaten öyle değilmiyiz çoşkun
Nasıl tanımazsın ya o kadar parti yönettik semih benNe
Ne yapalım bizde böyle bir birimizi yeriz anca kimse kalmadı ortalıkda.Yaw sen kimdin
Sus çaktırma sende hemen ele verme Metoo şu adımı da doğru yaz gundiiiÇok ayıp. Zaten öyle değilmiyiz çoşkun
La Emirhan yine mi isim değiştirdin sennnNasıl tanımazsın ya o kadar parti yönettik semih ben
Artık Herkes bilsin istedim çoşkun olsun daha güzel duruyorSus çaktırma sende hemen ele verme Metoo şu adımı da doğru yaz gundiii
Tüh yakalandık sherlock gibi adamsınLa Emirhan yine mi isim değiştirdin sennn
Semihim de gelsin ama ya özledim vallahaTüh yakalandık sherlock gibi adamsın
Meto az öteye git tamam bakan yapacağızm seni söz dibimde gezme dedikodu çıkıyorArtık Herkes bilsin istedim çoşkun olsun daha güzel duruyor
belediye başkanlığı vereyim sana sen git fazlası zarar sanaMeto az öteye git tamam bakan yapacağızm seni söz dibimde gezme dedikodu çıkıyor
Benim yazı niye böyle olmuş yawbelediye başkanlığı vereyim sana sen git fazlası zarar sana
Ban ye aklın başına gelsinbelediye başkanlığı vereyim sana sen git fazlası zarar sana
Başkan Online bilmem kaçıncı dönem Cumhurbaşkanımız nasıl uygun görürseBan ye aklın başına gelsin
Yazıyo orda kocaman harflerle Meto bu ara çok göze batıyorsun sanki inadına yapar gibiBaşkan Online bilmem kaçıncı dönem Cumhurbaşkanımız nasıl uygun görürse
Senlede hiç sohbet edilmiyor çoşkun ortaklık bitti artıkYazıyo orda kocaman harflerle Meto bu ara çok göze batıyorsun sanki inadına yapar gibi
Bence sen bı süre dinlen .Sonra da karşı tarafı bı topla da zevk alalım azıcık oyundan .Yaparsan sen yaparsın bu isiSenlede hiç sohbet edilmiyor çoşkun ortaklık bitti artık
Bence sen biraz dinlen bu işi benden önce davranmış gibisin sanki neyse hadi o zaman bir ittifak ismi öner bakalımBence sen bı süre dinlen .Sonra da karşı tarafı bı topla da zevk alalım azıcık oyundan .Yaparsan sen yaparsın bu isi
Patlayan Balonlar İttifakıBence sen biraz dinlen bu işi benden önce davranmış gibisin sanki neyse hadi o zaman bir ittifak ismi öner bakalım
Bunun patenti sizde değilmiydi başka bir şey önerPatlayan Balonlar İttifakı
Benim ilk ittifakım Dirilişti öyle de devam ediyor Metoo sizde çok var .Yaw isim öneri istedin verdik . Ejderhaların Gözü Koalisyonu nasılBunun patenti sizde değilmiydi başka bir şey öner
İyice değiştirmişsin kendini çoşkun Bu önerileri sen vermiş olamazsın doğruyu söyle kim söylettiriyor sanaBenim ilk ittifakım Dirilişti öyle de devam ediyor Metoo sizde çok var .Yaw isim öneri istedin verdik . Ejderhaların Gözü Koalisyonu nasıl