Yoo arkadaş *tliğine yazdığı için attıkO yüzden mi kemik attınız, zorunuza gitti son anda geçmemiz dimi
Yoo arkadaş *tliğine yazdığı için attıkO yüzden mi kemik attınız, zorunuza gitti son anda geçmemiz dimi
@mrym04 işte bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor . birbirlerinden haberleri yok . sıralamaya girmekte var girememekte ama biz girmediğimiz zaman kimseye kemik atmadık . saygıları belli oluyorO yüzden mi kemik attınız, zorunuza gitti son anda geçmemiz dimi
Evet evet zorunuza gitmișYoo arkadaş *tliğine yazdığı için attık
2. Seçimde 3 4 kişiye daha paket alın beğendim bu stratejiniziYok ya sizin arkadaş kendisi birşeyler söylemiş bizim arkadaş da ironi yapmış. Bizi çok etkilemez ilk seçim olmaz ikinci seçim olur
bune iğrenç muhabbet herkes kendisine yakışanı yapar diyon partindeki adam kemikçi çıkıyor size yakışan bumu tebrik et geçHerkes kendine yakışanı yapıyor. Bu bizi zorlamaz daha da şevklendirir. Daha yeni başlıyoruz
kemik atmakta neyse herkes kendine yakıșanı yaparYok ya sizin arkadaş kendisi birşeyler söylemiş bizim arkadaş da ironi yapmış. Bizi çok etkilemez ilk seçim olmaz ikinci seçim olur
Ben bi fazlasını veriyorum2. Seçimde 3 4 kişiye daha paket alın beğendim bu stratejinizi
2. Seçimde 3 4 kişiye daha paket alın beğendim bu stratejinizi
Yeri gelince tebrik etmesini biliriz kankacım maksat biraz ortam şenlensin rekabet kızışsın. Bu kadar ciddiye almayın şu oyunu tadını çıkaralım.bune iğrenç muhabbet herkes kendisine yakışanı yapar diyon partindeki adam kemikçi çıkıyor size yakışan bumu tebrik et geç
banamı diyon ciddiye alma diye ciddiye alsam bu kadar sakinmi olurum sence kaç aydır ? ayrıca eğlence anlayışı partinin millete kemik atmak mı oda iyiymiş kaşe imza o zaman cümlenin altına ne diyim herkes kendine yakışanı yaparYeri gelince tebrik etmesini biliriz kankacım maksat biraz ortam şenlensin rekabet kızışsın. Bu kadar ciddiye almayın şu oyunu tadını çıkaralım.
18 milyon medya puanı almak daha kolay gibi görünüyor ya2. Seçimde 3 4 kişiye daha paket alın beğendim bu stratejinizi
Biz saymamıștık sağol saydığınız için18 milyon medya puanı almak daha kolay gibi görünüyor ya
Paramız vardı aldık paranız varsa alsaydınız18 milyon medya puanı almak daha kolay gibi görünüyor ya
Senin Eleman kendisini tanıttı oda doğru bir tepki verdi büyütmeyin bu kadaroyun bu dostum kemik atmak nedir. ayıp
Bunun içinde parti medyası ve oyuncu medyası birlikte mi acaba18 milyon medya puanı almak daha kolay gibi görünüyor ya
Oyuncu medyası başkanlık puanı olarak geliyor.Bunun içinde parti medyası ve oyuncu medyası birlikte mi acaba
Saymadım siz üye alırken duyuru gelmişti orda yazıyor.Biz saymamıștık sağol saydığınız için
Sırf en hafif tabirle gıcıklık olsun diye bir zamanlar aynı partide bulunduğu insanların kötülüğünü istemek. Yanlış anlaşılmasın gönlü ordadır gitmiştir amenna. Ama kendi ağxıyla böyle söylemesine gül atmamıxı da beklemeyin.Nasıl yani bekir yakışan nedir bi anlat bakayım