S
Semih Y.
Ziyaretçi
Yok randevular doluÖğretir misin bana
Yok randevular doluÖğretir misin bana
Kendini bir şey zannedenlerle konuşmayı tercih etmiyorum uğraşmaya gerek yokHüseyin benden korkusuna yazamıyor da dissklike yapıyorkorkma yiğidim yaz hadı bir sey demeyeceğim
Kaliteli adamın hâli başka oluyor takmıyor seni kadir ağlamalısınHüseyin benden korkusuna yazamıyor da dissklike yapıyorkorkma yiğidim yaz hadı bir sey demeyeceğim
Sizleri kurtaramadık bir türlü işte, ama bizim işimiz sizlerle değil, sizleri kandıranlarla abicimYüksek doza da dikkat etmen gerekiyor biliyorsun haberler hep bu aralar bu tarz insanları barındırıyor
Senden hiç bir üyem korkmaz ne zannediyorsun kendini ama bizde bulaşacağına yanından dolaş diye bir laf var ondanHüseyin benden korkusuna yazamıyor da dissklike yapıyorkorkma yiğidim yaz hadı bir sey demeyeceğim
Birdaha Uza o zaman hadiKendini bir şey zannedenlerle konuşmayı tercih etmiyorum uğraşmaya gerek yok![]()
Üyem miSenden hiç bir üyem korkmaz ne zannediyorsun kendini ama bizde bulaşacağına yanından dolaş diye bir laf var ondan
Uzamazsam ne yapacan çok merak ediyorumdaBirdaha Uza o zaman hadi![]()
Kimseye zarar verme tamam mı kendine vermen yeterli olacaktırSizleri kurtaramadık bir türlü işte, ama bizim işimiz sizlerle değil, sizleri kandıranlarla abicim
Need for speed most wanted oynıcan mıUzamazsam ne yapacan çok merak ediyorumda
Sen merak etme abicim, refah içinde yaşamana bak. Bizler hep sizleri kanatlarımız altında gölgelendiriyoruzKimseye zarar verme tamam mı kendine vermen yeterli olacaktır
Ben onu oynamıyacam ben seninle oynamak istiyorumNeed for speed most wanted oynıcan mı
Hımm, ne oynamak istersin benimleBen onu oynamıyacam ben seninle oynamak istiyorum
Senin ayarlarınla oynamak istiyorum ayarların bozulmuşHımm, ne oynamak istersin benimle
Düzeltebilir misin ?Senin ayarlarınla oynamak istiyorum ayarların bozulmuş
Seni öyle bir düzeltecemki aklın hayalin şaşacakDüzeltebilir misin ?
Güldürdü uzman güldürücü olman gerekiyor diğer uzmanlıklarını bırak kanat falan saçmalıyorsun sonraSen merak etme abicim, refah içinde yaşamana bak. Bizler hep sizleri kanatlarımız altında gölgelendiriyoruz
Harbimi diyorsunSeni öyle bir düzeltecemki aklın hayalin şaşacak
Gül tabi gülGüldürdü uzman güldürücü olman gerekiyor diğer uzmanlıklarını bırak kanat falan saçmalıyorsun sonra