FORUM SOHBET ALANI (31 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
bu dirilişte çok oldu yav @F.T gel bi ittifak kurak yeni @Coşkun Karaosmanoğlu nu kandırırız zaten
Onca seçim kaybetti bu ittifak yalan yok ama bu kadar yaygara kopartıp ağlamadik kazananı kendi adıma aslanlar gibi tebrik ettim yoluma baktım bunların yaptığı fazla artık.Diriliş dert oldu olmaya devam edecek . Neyse ne diyecektim ben hee tamam kuralım bı ittifak kendi kendimize oynayalım bu oyunu çocuk gibi küstüm gidiyorum yapmak yok ama

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Onca seçim kaybetti bu ittifak yalan yok ama bu kadar yaygara kopartıp ağlamadik kazananı kendi adıma aslanlar gibi tebrik ettim yoluma baktım bunların yaptığı fazla artık.Diriliş dert oldu olmaya devam edecek . Neyse ne diyecektim ben hee tamam kuralım bı ittifak kendi kendimize oynayalım bu oyunu çocuk gibi küstüm gidiyorum yapmak yok ama
tamam ben altınoku yükseleni alıyom sende öviple azerileri al gidişata göre bakarık

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Yani yapacak bişey yok en azından oyunu düzgünce oynarız

Zamanında bu yolu da denedik.
Lakin şuan buraya yazı bile yazamayan arkadaşlar strateji ile arkadan vurmayı birbirine karıştırdığı için bu duruma geldiler.
Kazanırken en önde duranlar ortadan kayboldu, 3-5 kişinin üzerine kendi yükledikleri çuvalı attı gitti.
Keşke düzgün bir iletişim ortamı olsa da , biz de rakip gorebilsek.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Lakin şuan buraya yazı bile yazamayan arkadaşlar strateji ile arkadan vurmayı birbirine karıştırdığı için bu duruma geldiler.
Kazanırken en önde duranlar ortadan kayboldu, 3-5 kişinin üzerine kendi yükledikleri çuvalı attı gitti.
en kral rakibin bendim sus

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Yok yok bir birinin kuyusuna kazan insanlara yol yürümez onlarda anladılar bu arkadaşlar da anlayacak elbet bir gün ama biz o zamana kadar daha kim bilir kaç seçim hezimete uğratacağız onları 😃