Yeni oldu zaten mani lazım mani holding sömürüyor bütün parayıYalnız hiç farketmemiştim böyle olduğunu şuan gördüm dkdbdkdbdnd
Yeni oldu zaten mani lazım mani holding sömürüyor bütün parayıYalnız hiç farketmemiştim böyle olduğunu şuan gördüm dkdbdkdbdnd
İşler kısmına girince de siyah ekran çıkıyo bendeYeni oldu zaten mani lazım mani holding sömürüyor bütün parayı
Sen ölmüşsün haberin yok helvan nasıl olsunİşler kısmına girince de siyah ekran çıkıyo bende
Fıstıklı olursa sevinirim 🥹Sen ölmüşsün haberin yok helvan nasıl olsun
Osmaniye havaalanı yok adana gidip gelmem lazım yarına hazırFıstıklı olursa sevinirim 🥹
Çok teşekkür ederim bana da 1 tabak ayirirsaniz mutlu olurumOsmaniye havaalanı yok adana gidip gelmem lazım yarına hazır
Maalesef sen öldün haberin yoqqÇok teşekkür ederim bana da 1 tabak ayirirsaniz mutlu olurum
Tüh bee olsun size afiyet olsun o zaman dkdhdkdhddkMaalesef sen öldün haberin yoqq
Gözün kaldı demi benimde komple gittiTüh bee olsun size afiyet olsun o zaman dkdhdkdhddk
İşlerin yanina ticarette eklendi o da siyah ekran veriyo suan 🥹🥹Gözün kaldı demi benimde komple gitti
@BaşkanOnline sanırım panele saldırı var bilginiz olsun. Tek sorun yaşayan ben değilimİşlerin yanina ticarette eklendi o da siyah ekran veriyo suan 🥹🥹
Bildirimlerle mesajlara tiklayinca da oyundan atiyo benim gidişat iyi değil@BaşkanOnline sanırım panele saldırı var bilginiz olsun. Tek sorun yaşayan ben değilim
Şuan hiçbir yere girmiyor ne yaptın büyü müBildirimlerle mesajlara tiklayinca da oyundan atiyo benim gidişat iyi değil
Valla birşey yapmadım ben 🥹Şuan hiçbir yere girmiyor ne yaptın büyü mü
Şuan başkan aktif güncelleme planı yayınladı inşallah kurşun döktürürler kurtulurlarValla birşey yapmadım ben 🥹
@BaşkanOnline hocam bi kurşun döktürüp okutsak mı cidden bi anda gitti herşeyŞuan başkan aktif güncelleme planı yayınladı inşallah kurşun döktürürler kurtulurlar
En azından 03:00-03:30 ticaretini kurtardım teşekkür ederimAlper bak noldu dkdbdkdbdkd @ALPER ANIT
Tuh ya boşa gitti buyuler dkdbdkdbdkdbEn azından 03:00-03:30 ticaretini kurtardım teşekkür ederim
Sende büyü yapıyorsun ilacını söylüyorsun senden büyücü olmazTuh ya boşa gitti buyuler dkdbdkdbdkdb