Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
İşte bunu hiç düşünmemiştim benSende büyü yapıyorsun ilacını söylüyorsun senden büyücü olmaz
İşte bunu hiç düşünmemiştim benSende büyü yapıyorsun ilacını söylüyorsun senden büyücü olmaz
Samsunlular dan ne istiyorsun ticaretini bozdun insanlarınİşte bunu hiç düşünmemiştim ben
Hiiç bi şaşırsınlar dedimSamsunlular dan ne istiyorsun ticaretini bozdun insanların
Hangisi doğru onu söylesen ??Hiiç bi şaşırsınlar dedim
Onu söyleyemiyoruz maalesef Hangisi doğru onu söylesen ??
Üşenmedim Samsun'a gittim sağ taraftaki doğru alttaki bakünün piyasası yoruyorsunuz beni bu saatteOnu söyleyemiyoruz maalesef
Butun gizem çözüldüÜşenmedim Samsun'a gittim sağ taraftaki doğru alttaki bakünün piyasası yoruyorsunuz beni bu saatte
Sen büyücülügü yol yakınken bırakButun gizem çözüldü
🥹🥹yanlış yapmışım birşeyi ama neyi oldugunu anlayamadimSen büyücülügü yol yakınken bırak
Bir kaç Harry Potter sahnesi izlemelisin kendini geliştirmek için🥹🥹yanlış yapmışım birşeyi ama neyi oldugunu anlayamadim
Onlarin bir ise yarayacağını düşünmüyorum kendim içinBir kaç Harry Potter sahnesi izlemelisin kendini geliştirmek için
Ozaman zirvedeyken büyü işini bırakmanı tavsiye ederimOnlarin bir ise yarayacağını düşünmüyorum kendim için
Mecbur öyle olucak gibi geldi bana da 🥹Ozaman zirvedeyken büyü işini bırakmanı tavsiye ederim
TeşekkürlerrSorun düzeltilmiştir.
Yeni iş, şehir ve ürünler kaynaklı ufak bir deneme yapıldı.
Sanırım gözünüzden kaçtı piyasalarda iki tane samsun gözüküyor seyahatte bakü olarak geçiyorSorun düzeltilmiştir.
Yeni iş, şehir ve ürünler kaynaklı ufak bir deneme yapıldı.
@BaşkanOnline oyuna giriş olmuyor maalesef
@BaşkanOnline oyuna giremiyoruz.