Darbeci Terörist Feto ölmüş (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ateşi bol olsun. Başkan online ailesine bu mutlu haberi vermek istedim. Fetullahçı terör örgütüyle mücadele sürecinde şehit olan aziz kahramanlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum. Suçsuz yere hapis yatanların, hakkı gasp edilenlerin, kumpas mağduru olanların bir nebze olsun yüreklerine su serpilir umarım. Bir Fenerbahçe taraftarı ve Türkiye Cumhuriyetinin neferi olarak benim yüreğime su serpildi.

Ayrıca senin de başın sağolsun fatillah tutuk sen de az darbe yapmadın (gönüllerimize)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
şükrü saraçoğlu stadında bayraklar yarıya indirilmiş diyorlar mesut
Bunu yazarken utanmadın demi😅 fetonun kendisi galatasaraylı, sizin şampiyon takım komple ziyarete gitmişti. Sansürden uefa şampiyonluğunuza edit yapamıyorsunuz. Fenerbahçeye operasyon yapan savcısından polisine hepsi fetöcü çıktı. Valla sen türkiyenin özetisin kral

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
lizbona bilet görüyorummmm çuval çuvalll paralar tazminatlarrr ay em joze morinyoooooo

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Valla helal olsun yaw söylenebilecek bir şey yok 😅 geselilerle böyle şeyleri konuşmak akıl sağlığı ve mantık adına acı verici aynen kral fetö kalp fener gesem ise mağdur ve şampiyon👍👍✍️✍️✍️✍️

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...