BAŞKANONLINE v5.6.9 YAYINDA! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son zamanlardaki hataların düzeltildiği 5.6.9 sürümü yayınlanmış olup;
Ayrıca 23 Ekim 2024 - 24 Ekim 2024 tarihlerinde sunucu değişikliği yapılmıştır.

BaşkanOnline veritabanlarında yaklaşık aktif olarak 5 milyon veri bulunmakta olup,
Silinen bildirim ve mesajların sayısı 16 milyondur.
Yaklaşık 300.000 üye bilgisine sahip oyunumuzun taşınma işlemleri de haliyle yavaş olmaktadır.

2 gündür yaşanan kesintiler nedeniyle oyuncularımızdan özür diler,
Sürecin uzamasının gayet normal olduğunu bildiririz.
Alt yapı çalışması ile beraber sorunlar giderilecektir.

Ek olarak güncelleme ile:
-2 yeni iş,
-Bakü Havalimanı,
-2 ticari ürün eklenmiştir.
-Ve görünüm hataları giderilmiştir.

Lütfen www.baskan.app üzerinden güncelleme yapınız.

Herkese iyi oyunlar idleriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ek olarak gece yapılan güncellemelerde neden bu kadar sürdü, neden oyun kapalı gibi sorulara çok fazla maruz kaldık.
Yılda 1 kere gerçekleşen bir durum için, telafi gönderilmesi mümkün olmayıp; oyun alt yapısı iyileştirmesi bir sorun ya da telafi gerektiren bir durum değildir.

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ek olarak gece yapılan güncellemelerde neden bu kadar sürdü, neden oyun kapalı gibi sorulara çok fazla maruz kaldık.
Yılda 1 kere gerçekleşen bir durum için, telafi gönderilmesi mümkün olmayıp; oyun alt yapısı iyileştirmesi bir sorun ya da telafi gerektiren bir durum değildir.
sürekli böyle uğraşmaktan iyidir, elinize sağlık 🤝

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 18751emoji görsel sorunu
Gecikmeler için bütün oyunculara 1000 er yeşil taş gönderilebilir. Hem yeni oyunculara daha fazla destek hem de kazanacağınız ticaretten gelecek oyun parası telafisi için. Gereğini arz ederim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi

Gecikmeler için bütün oyunculara 1000 er yeşil taş gönderilebilir. Hem yeni oyunculara daha fazla destek hem de kazanacağınız ticaretten gelecek oyun parası telafisi için. Gereğini arz ederim.
Bir telafi gönderilmeyecek.
Ortada telafi edecek bir durum yok.

Dün X platformu 12 saat, instagram 8 saat kapalı kaldı.
İnternet ortamında olağan şeyler.

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Ayrıca yılda bir kere değil son günlerde sürekli aynı hata ile karşılaşıyoruz. Bunun da göz önünde bulundurulması gereklidir.

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş

Benim uçak full depo full yarım saate 120m oyun parası kazanıyorum sadece ticaretten. 1 saatte 240m yapar 4 saatte 880m yapar dükkan kiraları ile beraber 980m yaklaşık 1mr oyun parası ediyor bu da yaklaşık 1000 yesil taş eder talbim uçuk bir rakam olmayıp yerli yerindedir. Sadece vakitteki kaybımızı istiyorum. Bu zorunlu değil gönderirseniz de oyuna bağlılığın daha fazla artacağı kanaatindeyim.

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ahmet Başkanım, yönetim zaten fazlasıyla gerekli açıklamayı yaptı. Siz burada hala itiraz etmeye devam ediyorsunuz, bu tavrınız yapıcı olmaktan uzak ve diğer oyuncuları kışkırtma tavrındasınız. Bu tavrınız hiçbir şeyi değiştirmeyecek olup, tam tersi oyuncu ve oyun ilişkisine karşı olumsuz bir etki bırakacaktır.

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Ahmet Başkanım, yönetim zaten fazlasıyla gerekli açıklamayı yaptı. Siz burada hala itiraz etmeye devam ediyorsunuz, bu tavrınız yapıcı olmaktan uzak ve diğer oyuncuları kışkırtma tavrındasınız. Bu tavrınız hiçbir şeyi değiştirmeyecek olup, tam tersi oyuncu ve oyun ilişkisine karşı olumsuz bir etki bırakacaktır.
Sizin şu yaptığınız asıl kaos ortamı oluşturmaktadır. Benimle yönetim arasında olan bir meselede siz karıştığınızda iş aşılmaz duruma dönüşüyor. Sadece bir öneride bulundum. Herkes gibi. Hatalar için ayrı bir başlık açmak asıl yönetime ve oyunun eksiklerine odaklanmak olumsuz etkidir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Benim uçak full depo full yarım saate 120m oyun parası kazanıyorum sadece ticaretten. 1 saatte 240m yapar 4 saatte 880m yapar dükkan kiraları ile beraber 980m yaklaşık 1mr oyun parası ediyor bu da yaklaşık 1000 yesil taş eder talbim uçuk bir rakam olmayıp yerli yerindedir. Sadece vakitteki kaybımızı istiyorum. Bu zorunlu değil gönderirseniz de oyuna bağlılığın daha fazla artacağı kanaatindeyim.
Bir kesinti daha olursa verceğiz diyelim :)
Bu sondu.

Oyuna aktif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...