Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Tüh ya bende üzüldüm ban yediği için 🥹Deli Kadir bak etiket de atamıyorum yaw
Tüh ya bende üzüldüm ban yediği için 🥹Deli Kadir bak etiket de atamıyorum yaw
Muebbet mi yedi o ne öyleDeli Kadir bak etiket de atamıyorum yaw
Tüh ya bende üzüldüm ban yediği için 🥹
ban yemeseymiş kardeşim biz rahatız darbe zamanı banım için hiç mücadele etmemişti kadir iyi oldu ohhh inşallah açmazlar@BaşkanOnline herkes üzgün, oyunda bayraklar yarıya indi.
Kadir desen pişmanlıktan kafasına silah dayamıştı, son anda yakaladık.
Onu ben raporladım 🥹@BaşkanOnline herkes üzgün, oyunda bayraklar yarıya indi.
Kadir desen pişmanlıktan kafasına silah dayamıştı, son anda yakaladık.
He ya sanki adam vurdu bu nasıl bir banMuebbet mi yedi o ne öyle
Rapor işini acil bırakman lazımOnu ben raporladım 🥹
Ama sövdü diye yoksa kadiri raporlamazdımRapor işini acil bırakman lazım
başkasına sövmüş adam sana mı sövmüş sen niye raporu üstüne aldın açıkla bakimAma sövdü diye yoksa kadiri raporlamazdım
Ya sen herkesi raporluyon sade o değil ki kgldkgfAma sövdü diye yoksa kadiri raporlamazdım
Sovmedi yaaa adam dövecektikAma sövdü diye yoksa kadiri raporlamazdım
Abartma sende kimi raporlamışımYa sen herkesi raporluyon sade o değil ki kgldkgf
Ava çıkıyorsun genel sohbette biliyoruuz kglfhgdAbartma sende kimi raporlamışım
Ekremle hasan başkan şuan bakanlık konuşuyor ama sadece konuşuyorekrem nerdesin tatlım bırak ittifak işlerini gel az buralara
Geçen güz göz emojisi attim diye beni raporlamışlar ben birşey diyo muyum dkdbdkdbdjAva çıkıyorsun genel sohbette biliyoruuz kglfhgd
Banlı birine sövmüş sonuçta sövdüğü kişi nasıl raporlasın 🫠başkasına sövmüş adam sana mı sövmüş sen niye raporu üstüne aldın açıkla bakim
Banlı birine sövmüş sonuçta sövdüğü kişi nasıl raporlasın 🫠
Beni de biri özür dilerim dediğim için raporlamış, bunları kim yapıyor göremiyor muyuz bir yerden gşfmhgGeçen güz göz emojisi attim diye beni raporlamışlar ben birşey diyo muyum dkdbdkdbdj
Sen burun boğaz kulak doktoru musun ???Sen sağlık bakanı mısın??