Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
O valla ben değilim o kadarını yapmam dkdbdkdbdjdBeni de biri özür dilerim dediğim için raporlamış, bunları kim yapıyor göremiyor muyuz bir yerden gşfmhg
O valla ben değilim o kadarını yapmam dkdbdkdbdjdBeni de biri özür dilerim dediğim için raporlamış, bunları kim yapıyor göremiyor muyuz bir yerden gşfmhg
Sen burun boğaz kulak doktoru musun ???
Yine mi yaSen dislike şölenini hakettin
İşte insan emin olamıyor biliyor musun kgşfmgO valla ben değilim o kadarını yapmam dkdbdkdbdjd
Biliyorum ama o kadarını yapmam suç unsuru barındıran seyleri raporluyorum genelde dkdbdkdbdndİşte insan emin olamıyor biliyor musun kgşfmg
şimalcan sus yazısını raporlamasını gibi suç unsuru barındıran kendisi farkında değilBiliyorum ama o kadarını yapmam suç unsuru barındıran seyleri raporluyorum genelde dkdbdkdbdnd
Bence sus ta bu kategoriye giriyo dkdbdkdbdnşimalcan sus yazısını raporlamasını gibi suç unsuru barındıran kendisi farkında değil
Aferin kedi olalı fare tuttunÇabuk teşekkür et benim sayemde 4000 kişi partini öğrendi
Ekli dosyayı görüntüle 18768Ekli dosyayı görüntüle 18769
Sadece sana hazırladığım süprizi bekleÇabuk teşekkür et benim sayemde 4000 kişi partini öğrendi
Ekli dosyayı görüntüle 18768Ekli dosyayı görüntüle 18769
Kavga mı kâle aldığımızı mı sanıyorsun nasıl bir kozu var elimizde sen düşün onun hırsıyla saldırıyor oraya burayaKavga etmeyin siz kardeşsiniz
Aranızdaki muhabbetleri bilmiyorum ilgilenmiyorum da zaten birbirinizi kırmayın bu tavsiyeme kulak verKavga mı kâle aldığımızı mı sanıyorsun nasıl bir kozu var elimizde sen düşün onun hırsıyla saldırıyor oraya buraya
Beni sinirlendirmemesini tavsiye et kendisine
Aranızdaki muhabbetleri bilmiyorum ilgilenmiyorum da zaten birbirinizi kırmayın bu tavsiyeme kulak ver
Ez Xelefim
YokEz Xelefim
@Sipan Balık özlemişsindirEz Xelefim
Ne diyoduk bende bir resmin var yüzüme bakmıyor muSadece sana hazırladığım süprizi bekle
Ne demiştik mirfe sözünü tutar
Hastayım yoruldum gidiyorum benNe diyoduk bende bir resmin var yüzüme bakmıyor mu