Balyoz İttifakı Kuruluş Bildirisi (8 Kişi İçeride)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
niye ekrem herkes senin gibi adam çalıp çalıp kaçıp parti açmıyor diye zoruna mı gitti :D bu kaçıncı çarptığın parti makam mevki adam :D
Olaylara çok uzak kalmışsın efe yoksa yaşlanmayı başladın.
Ben yükselene 12 arkadaşımla beraber girdim 12 arkadaşımla beraber ayrıldım.
Makam olarakta kimseden millet vekilliği dahi almadım. Hep valiliği kendi puanımla aldım. Kaç defa diriliş ittifağı grubunda makam için isim istedin de benim adımı verdiler ?

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Olaylara çok uzak kalmışsın efe yoksa yaşlanmayı başladın.
Ben yükselene 12 tane arkadaşımla beraber girdim 12 arkadaşımla beraber ayrıldım.
Makam olarakta kimseden millet vekilliği dahi almadım. Hep valiliği kendi puanımla aldım. Kaç defa diriliş ittifağı grubunda makam için isim istedin de benim adımı verdiler ?
Öyle laf atması değil ekoooo bunları açıklayacan işte çarpıp kaçıyormuşun adın çarpıcıya çıkmış açıklaman için teşekkürler canım biz makama isim istemeyiz isim veririz herkeste oturup yazar ;)

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öyle laf atması değil ekoooo bunları açıklayacan işte çarpıp kaçıyormuşun adın çarpıcıya çıkmış açıklaman için teşekkürler canım biz makama isim istemeyiz isim veririz herkeste oturup yazar ;)
Valla kim nereye kimi yazar bilmem sizin içişleyişiniz saygı duyarım 😂
Adam çarpma konusunuda çağırın onu diyeni buraya yüzümüze söylesin. Veya yükselenden ayrılıpta benim yanıma gelen bildiğin bir kişi varsa söyle hemen gereğini yapalım 👍😀