İyi senden ne haberHemşehrim, ne haber?
İyi senden ne haberHemşehrim, ne haber?
İyiyim ben de, teşekkürler.İyi senden ne haber
He tamam çaktırmadaŞş abi yiğit deme
Abi ama bir kalkarsa yerden, indiğinde çok yıkım yapar
Sakin yawwSağol abi aynen balyoz yerden zor kalkar abi ama alttında kalanıda yerden kaldırmaz abi dikkat edelim
Yok abi sakinim zaten. Senle hukukumuz ayrıSakin yaww
Yaslı gittik sen geldik gardaşşşYok abi sakinim zaten. Senle hukukumuz ayrı
Üzerinize vazife değil.Tutunamayanlar partisinemi diyorsun yani @MAGARSUS bak adam ne diyor
niye ekrem herkes senin gibi adam çalıp çalıp kaçıp parti açmıyor diye zoruna mı gitti bu kaçıncı çarptığın parti makam mevki adamTutunamayanlar partisinemi diyorsun yani @MAGARSUS bak adam ne diyor
Olaylara çok uzak kalmışsın efe yoksa yaşlanmayı başladın.niye ekrem herkes senin gibi adam çalıp çalıp kaçıp parti açmıyor diye zoruna mı gitti bu kaçıncı çarptığın parti makam mevki adam
Öyle laf atması değil ekoooo bunları açıklayacan işte çarpıp kaçıyormuşun adın çarpıcıya çıkmış açıklaman için teşekkürler canım biz makama isim istemeyiz isim veririz herkeste oturup yazarOlaylara çok uzak kalmışsın efe yoksa yaşlanmayı başladın.
Ben yükselene 12 tane arkadaşımla beraber girdim 12 arkadaşımla beraber ayrıldım.
Makam olarakta kimseden millet vekilliği dahi almadım. Hep valiliği kendi puanımla aldım. Kaç defa diriliş ittifağı grubunda makam için isim istedin de benim adımı verdiler ?
Valla kim nereye kimi yazar bilmem sizin içişleyişiniz saygı duyarımÖyle laf atması değil ekoooo bunları açıklayacan işte çarpıp kaçıyormuşun adın çarpıcıya çıkmış açıklaman için teşekkürler canım biz makama isim istemeyiz isim veririz herkeste oturup yazar