Sösöxldösşdld ben yetkiliyim şikayetini değerlendirdim senden hiçbişey olmaza karar verdimSen yetkilimisin, şayet değilsen sus ve yazma izle sadece seni rencide etmim bak
Sösöxldösşdld ben yetkiliyim şikayetini değerlendirdim senden hiçbişey olmaza karar verdimSen yetkilimisin, şayet değilsen sus ve yazma izle sadece seni rencide etmim bak
Gonca bacı sen sahitsin, şayet yalancı şahitlik yaparsan yamulursun. Mahkeme huzurunda yemin et simdiÇok ciddiye almayın
Sen kendini ifade edemiyorsun daha rondom çocuk. İşine bak hadi simdiSösöxldösşdld ben yetkiliyim şikayetini değerlendirdim senden hiçbişey olmaza karar verdim
Senin için üzülüyorum biliyormusun. Allah yardımcın olsun. İnşallah duzelirsin sende. Nakil işleri de zor ama bakalım bulunur insallah
OkSenin için üzülüyorum biliyormusun. Allah yardımcın olsun. İnşallah duzelirsin sende. Nakil işleri de zor ama bakalım bulunur insallah
Bu oyuna yaş standartlari gelmeli, mesela bu polyanna'yi küçük yaştan dolayı,elemeleri lazım. Kendisi büyük gorunuyor ama foto fake heralde.
OkBu oyuna yaş standartlari gelmeli, mesela bu polyanna'yi küçük yaştan dolayı,elemeleri lazım. Kendisi büyük gorunuyor ama foto fake heralde.
Goncaaaa karıştırma ortalığı mfldmflmd@DeliDumrul14 Naz başkan da seni destekliyormuş gel kfkfkf
Yardım de mi etmesin yavSen yetkilimisin, şayet değilsen sus ve yazma izle sadece seni rencide etmim bak