Keçileri daha çok özledim@Sipan Balık özlemişsindir
Keçileri daha çok özledim@Sipan Balık özlemişsindir
Kesinlikle#FreeKadirAydın
Çalışmalarım sürüyor biraz Sabır#FreeKadirAydın
aga beeee#FreeKadirAydın
Hanedan partisine bak, hakli olduğumu anladilar ve beni partiden attılar.
İşin ilginç yanı ise, normal vasıfı olmayan bir üye parti başkanına diyor ki,"Metin bunu partiden at" metin de dinliyor atıyor.
Demekki parti başkanı yonetmiyor, yönetiliyor.
Partinin derin devleti mi var acaba. İhtiyarlar heyeti tarafından mi kuruldu. Metin sanada sırlarinı açtılar mi?
@Şimal nazzz açıklama bekliyoruz shhshshsjsjHanedan partisine bak, hakli olduğumu anladilar ve beni partiden attılar.
İşin ilginç yanı ise, normal vasıfı olmayan bir üye parti başkanına diyor ki,"Metin bunu partiden at" metin de dinliyor atıyor.
Partinin derin devleti mi var acaba. İhtiyarlar heyeti tarafından mi kuruldu. Metin sanada sırlarinı açtılar mi?
Ben zaten atmıştım seni dediğin gibi olsada emir değil rica olur bizde kimlerle karıştırıyorsun bizi anlamış değilim partinin derini de devleti de benimHanedan partisine bak, hakli olduğumu anladilar ve beni partiden attılar.
Yok değil dkkdkdBu o mu
Senden bir şey olmaz, in o koltuktanBen zaten atmıştım seni dediğin gibi olsada emir değil rica olur bizde kimlerle karıştırıyorsun bizi anlamış değilim partinin derini de devleti de benim
NdkdndksksbsıkdbrkrjroejsSenden bir şey olmaz, in o koltuktan
Senin başkanından oldu mu ki bana diyorsunSenden bir şey olmaz, in o koltuktan
Yido heyet başkanı miSenin başkanından oldu mu ki bana diyorsun
Napmışım ben daha yeni uyandım@Şimal nazzz açıklama bekliyoruz shhshshsjsj
Şimal bacı sen beni partiye alıyorsun, yido istemiyor metin atıyor. Siz nasıl bir teskilatsiniz oyleNapmışım ben daha yeni uyandım
Onun başkanı kimSenin başkanından oldu mu ki bana diyorsun