Birisi ismine uygun rp yapıyor ona mı yanayım diğerleri olayı ciddiye alıp yorum yapıyor ona mı güleyim, hoş rp olmayada bilir şimdi emin olamadım
Aradığım yorum çok ciddiye aldılar dkkdkkdBirisi ismine uygun rp yapıyor ona mı yanayım diğerleri olayı ciddiye alıp yorum yapıyor ona mı güleyim, hoş rp olmayada bilir şimdi emin olamadım
Nem almaya çok müsaitler fkdkxkAradığım yorum çok ciddiye aldılar dkkdkkd
Şuan tam olarak bu en üst Hi demediği için kızgın ve agresif bu arkadaş
Ben sana dun raporlıycam dedim iste durdurmasaydin keske dkdhdkdbdndAradığım yorum çok ciddiye aldılar dkkdkkd
Bize kalacak sus sus dkkdkdkdkBen sana dun raporlıycam dedim iste durdurmasaydin keske dkdhdkdbdnd
🫥Bize kalacak sus sus dkkdkdkdk
Yanlış anlatmışlar kardeşim oyunun ana sayfa sekmesinde en aşağıda wiki var git ordan kontrol et burda kimseye ahkam kesmeBen burda kafama göre suçlama yapmıyorum. Gonca ve şimal bacı ve Ekrem dün sohbet yerinde kimlerin ne vereceğini söyledi bana. Yeni üyelere kim ne vermesi gerekiyor anlattılar. Bende hakkım olanı istiyorum
Ne yani şimdi bize uçak ve arsa vermeyecekler mi? Amon tonremYanlış anlatmışlar kardeşim oyunun ana sayfa sekmesinde en aşağıda wiki var git ordan kontrol et burda kimseye ahkam kesme
Bu lafını ciddiye alıp bir de yönlendirme mi yaptınYanlış anlatmışlar kardeşim oyunun ana sayfa sekmesinde en aşağıda wiki var git ordan kontrol et burda kimseye ahkam kesme
EkoSen ekonomi bakanimisin
Evet benim gel anlat derdini bana senSen ekonomi bakanimisin
NFLEMFPEMFPEKFLELFLWiki Miki bilmem ben bana kimden ne alacağımı söylediler bende alacağımı alırım. Sen çok okumak istiyorsan git oku kardelen kız
Tövbe ben ekonomi bakanı değilimEko
Evet benim gel anlat derdini bana sen
Yok ne şunun neyini ciddiye alıcam saf yerine koyuyorum gmdlgmdlmgmdmfBu lafını ciddiye alıp bir de yönlendirme mi yaptın
Hani alacam diyip diyip duruyorsun bir şey almadın ayıp değil miWiki Miki bilmem ben bana kimden ne alacağımı söylediler bende alacağımı alırım. Sen çok okumak istiyorsan git oku kardelen kız
Hayır verecekler o işlerle de ilgilenen başkası nfldmgfNe yani şimdi bize uçak ve arsa vermeyecekler mi? Amon tonrem
Daha alamamış. Alacak amaHani alacam diyip diyip duruyorsun bir şey almadın ayıp değil mi
Anlattım oku birdahaEko
Evet benim gel anlat derdini bana sen
Hemen ona da yönlendirelim hakkımızı savunsun, daha köprü alıcazHayır verecekler o işlerle de ilgilenen başkası nfldmgf