Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Raporlamadım henüzGeçmiş olsun kardeş
Raporlamadım henüzGeçmiş olsun kardeş
Gel sende olNe boluymuş arkadaş aday olan olana
Olabilir zorlastirmaz insalahhBen değilde yönetim ciddiye alır sanırım
O zaman ben de yönetim ekibinden telafi yeşil taş istiyorumŞşşşş sessizlik bugün hak arama günü
İşim zor. Düşünmem lazımBütün oyun aday suan
Naptın yav bennRaporlamadım henüz
Yok kalsın ben memnunum böyleGel sende ol
Sende aday ol boluya bari oyum sanaİşim zor. Düşünmem lazım
Valla baktım herkes aday dedim bende olayımYok kalsın ben memnunum böyle
Krall bolu güzel bı yer kaçırma benceYok kalsın ben memnunum böyle
Yok benim aday olasım gelmedi, daha hak arayacağız biz çok işimiz varSende aday ol boluya bari oyum sana
Başkan seni kim gönderiyor buraya bilmiyorum ama bak asıl sen haddini bil yeter artık boş konular açıp duracağına oyun işleyişini öğren ondan sonra gelip burada ahkam kes ekonomi bakanınin böyle bir yetkisi yok o sadece yapılan transferleri onaylarBu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Kesinlikle baskanim bende hak ariyorumYok benim aday olasım gelmedi, daha hak arayacağız biz çok işimiz var
Bolu önemli başkanımmmNe boluymuş arkadaş aday olan olana
Memeleket meselesi oldu bolu skdkksjskBolu önemli başkanımmm
Oyunu bilmeden etmeden kimseyi suçlamayın gidin bilmiyorsanız wiki ye bakın öle konuşunBu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Bolu Türkiye'nin en elit şehirlerinden biridirBolu önemli başkanımmm
Coşkun bir tık gergin sankiBaşkan seni kim gönderiyor buraya bilmiyorum ama bak asıl sen haddini bil yeter artık boş konular açıp duracağına oyun işleyişini öğren ondan sonra gelip burada ahkam kes ekonomi bakanınin böyle bir yetkisi yok o sadece yapılan transferleri onaylar
Aşırı gergin benceCoşkun bir tık gergin sanki