Misafir servis mi yapar gel güzel demli bir çayımız ve kupada hazırBen şekersiz içiyorum. Servisi ben yapacaktım sen mi yapıcan pikiii kupa bardak varsa lütfen
Misafir servis mi yapar gel güzel demli bir çayımız ve kupada hazırBen şekersiz içiyorum. Servisi ben yapacaktım sen mi yapıcan pikiii kupa bardak varsa lütfen
Naber efene boş bir post
iyidir postu okuyayım dedim baktım içeride ekrem var geri çıkacam şimdiNaber efe
OlarrrMisafir servis mi yapar gel güzel demli bir çayımız ve kupada hazır
Fnekfmekfkekfiyidir postu okuyayım dedim baktım içeride ekrem var geri çıkacam şimdi
Gözlerin beni arıyor hemen değilmiiyidir postu okuyayım dedim baktım içeride ekrem var geri çıkacam şimdi
he ya biraz daha disslike atmalısın tepki puanım az yükselt seriden sana balyoz taso gönderdim eko lazım oldukça gel benden alGözlerin beni arıyor hemen değilmi
Seviyorum bu soğuk espirilerinihe ya biraz daha disslike atmalısın tepki puanım az yükselt seriden sana balyoz taso gönderdim eko lazım oldukça gel benden al
Çok haklısınız hocam yalan söylemek suç olsa @MAGARSUS müebbet yer bu oyundarole play kapsamında bakana iftirada atabilir, oyuncu bakana haddini bil de diyebilir.
bunu yapana tehdit ediyor demek, yapamaz diyenlere diyoruz ki yapabilir.
ayrıca siyasetçi yalan da söyleyebilir, oyuncuyu da kandırabilir.
buranın bir role play oldugunu unutmayınız.
bayılırımmmmmmmmmmÇok haklısınız hocam yalan söylemek suç olsa @MAGARSUS müebbet yer bu oyunda
Severmisinnnnnnnnbayılırımmmmmmmmmm
1-2 tane var bu işin ehli onları geçemem siyasetin kurdu olmuşlar ama nasıl bir kurtSevermisinnnnnnnn
Öyle deme aplam ameliyattan çıkınca konuşalım bu konuyu1-2 tane var bu işin ehli onları geçemem siyasetin kurdu olmuşlar ama nasıl bir kurt
Ben şekersiz içiyorum. Servisi ben yapacaktım sen mi yapıcan pikiii kupa bardak varsa lütfen
sende ortalığı karıştırıp kaçıp durmaBugün de boş yere yönetimi meşgul ettiler lfdmfldmlf
asfjksdgdshdfhfdhdfhdfhÖyle deme aplam ameliyattan çıkınca konuşalım bu konuyu