N
N A Z
Ziyaretçi
Gücendim ben mi ortalığı karıştırıyorumsende ortalığı karıştırıp kaçıp durma
Gücendim ben mi ortalığı karıştırıyorumsende ortalığı karıştırıp kaçıp durma
ne var adam boluyu istemiş önce destek cıkıyon sonra boş diyonGücendim ben mi ortalığı karıştırıyorum
Haklısın evet, daha 100taş ve 100m hakkı vardı onları henüz alamadan banlandıne var adam boluyu istemiş önce destek cıkıyon sonra boş diyon
hmm o zaman sırayla delete account - new account - new nickname delidumrul13 selam ben yeni üyeyimHaklısın evet, daha 100taş ve 100m hakkı vardı onları henüz alamadan banlandı
Nflemflemfl bunu kendisine oyundan iletsene mâlum yeni üye bilmeyebilir yeni hesap açmasınıhmm o zaman sırayla delete account - new account - new nickname delidumrul13 selam ben yeni üyeyim
100m 100 taş ve boluyu verirsen iletirimNflemflemfl bunu kendisine oyundan iletsene mâlum yeni üye bilmeyebilir yeni hesap açmasını
Bu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Tamam vercem anlaştık100m 100 taş ve boluyu verirsen iletirim
parti içinde ekonomiden sorumlu kişiyi bakan sanmış arkadaş ondan bahsediyorNe zamandan beri bu kural varmış ya
Bilgilendirme için teşekkür ederim başkanım.parti içinde ekonomiden sorumlu kişiyi bakan sanmış arkadaş ondan bahsediyor
ciddiye almamak gerekGidin kanıtla gelin kanıt olmayınca iftira atıyorsunuz da koltuğundan etme derdindesiniz gibi kanıt atın herkes inansın size
Şahsen ben ciddiye almıyorum şuan kanıt olmadığı sürececiddiye almamak gerek
En iyisiŞahsen ben ciddiye almıyorum şuan kanıt olmadığı sürece
Napıyon enes halefikan gibi habire salvo atıp ortalığı karıştırıyon kral yeni iktidarda ortalık karıştı @F.T göreveBu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine