Ekonomi bakanı hakkında... (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeliDumrul14

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sırf ben bir bakanin yanlışlarini söyledim diye,bilerek bana gönderilen paraları onaylamamış. Ve paralar bana geç geldi.

Polyanna,şimal ve gonca bana bu meseleleri söylemese farkinda olmayacaktım, ama ekonomi bakanının bana karşı şahsi mesele yaparak görevini yerine yine getirmemistir.

Burdan tüm bakanlara sesleniyorum. Partili bakan olmayın, görevinizi layıkı ile yapın.

Ekli dosyalar

• IMG_20241026_102217.jpg
    IMG_20241026_102217.jpg
    160.4 KB · Görüntüleme: 34

BLOODKİNG

Yeni Üye
Vatandaş
Sırf ben bir bakanin yanlışlarini söyledim diye,bilerek bana gönderilen paraları onaylamamış. Ve paralar bana geç geldi.

Polyanna,şimal ve gonca bana bu meseleleri söylemese farkinda olmayacaktım, ama ekonomi bakanının bana karşı şahsi mesele yaparak görevini yerine yine getirmemistir.

Burdan tüm bakanlara sesleniyorum. Partili bakan olmayın, görevinizi layıkı ile yapın.
25 milyonun derdine mi düştün ben sana 50milyon vereyim sus 😂😂😂

Bende çok para zannettim

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş

Reis ben her zaman kaostan yanayım bakanın sana para yollamaması kaostur ve hoşuma gider ondan Pollyanna uyardı falan demişsin buna kimse inanmaz shhshsus

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Onaylar onaylamaz bakanın tercihine göre değişir. Herkesi onaylayacak diye kuralda yok. Ben olsam bende sizin transferlerinizi onaylamazdım.
Demek neymiş ekonomi bakanıyla aramızı iyi tutmamız gerekmiş😁😃

DeliDumrul14

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Onaylar onaylamaz bakanın tercihine göre değişir. Herkesi onaylayacak diye kuralda yok. Ben olsam bende sizin transferlerinizi onaylamazdım.
Demek neymiş ekonomi bakanıyla aramızı iyi tutmamız gerekmiş😁😃
Neden iyi tutacakmışım, görevini yapmayacak ama ben bunu bileceğim, sırf benim paramı onaylayacak diye ses etmeyeceğim. Usta ben BoluBeyi'yim hiç bir şeye sessiz kalmam kayıtsız kalmam. Burada herkesin kirli yüzünü ortaya çıkarıcam, bu oyunda herkes görevini yapacak

BLOODKİNG

Yeni Üye
Vatandaş
Siz soylediginz sözlere neden kanıt istiyorsunuz bir de. Nasıl bir teskilat bu. Her konusmaya ekran görüntüsü mü alicam ben
Dumrul seni nasıl anlarsın biliyor musun Ekonomi Bakanının derdini sende Ekonomi Bakanı olunca anlarsın millet para transferi yapmak istiyor ama senin de öyle bir işin varki ama müsait değilsindir sonra bir bakmışsın senin gibi birisi senin koltuğuna laf söylüyor "işini düzgün yap" diyor sana işte o öyle bir zoruna gider ki

Ve şunu da anla adam sana iyilik etmiş sen o kadar laf söylemene rağmen kabul etmiş transferini ben olsam etmezdim birisi bana laf edecek ben kabul edecem öyle mi

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
Dumrul seni nasıl anlarsın biliyor musun Ekonomi Bakanının derdini sende Ekonomi Bakanı olunca anlarsın millet para transferi yapmak istiyor ama senin de öyle bir işin varki ama müsait değilsindir sonra bir bakmışsın senin gibi birisi senin koltuğuna laf söylüyor "işini düzgün yap" diyor sana işte o öyle bir zoruna gider ki

Ve şunu da anla adam sana iyilik etmiş sen o kadar laf söylemene rağmen kabul etmiş transferini ben olsam etmezdim birisi bana laf edecek ben kabul edecem öyle mi
Reis buna bir de laf mı anlattın shshhshshshs

DeliDumrul14

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş

Bak sen okumuyorsun, attığım fotoya bak ne yazıyor." Ekonomi bakanı transferi onaylamadığı için"yazıyor.

BLOODKİNG

Yeni Üye
Vatandaş
Bak sen okumuyorsun, attığım fotoya bak ne yazıyor." Ekonomi bakanı transferi onaylamadığı için"yazıyor.
Bende sana diyorum oynaylayamadığı için 6 saat sonra gelmiş ama orda büyük harflerle bir şey yazılmış ne diyor orda OYUN PARASI GELDİ. ne demek bu ekonomi bakanı 6 saat aktif olmamış ve 6 saat sonra gelmiş diyor para şuan elinde dime

DeliDumrul14

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende sana diyorum oynaylayamadığı için 6 saat sonra gelmiş ama orda büyük harflerle bir şey yazılmış ne diyor orda OYUN PARASI GELDİ. ne demek bu ekonomi bakanı 6 saat aktif olmamış ve 6 saat sonra gelmiş diyor para şuan elinde dime
Onaylayamadigi için değil.
Onaylamadığı için. Bilerek onaylamadi biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...