Yine, yeni, yeniden.. 🤭🤭 (1 Kişi İçeride)

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Yasaklı Üye
Vatandaş
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg-jpg.jpg

Başkan Online tarihinin en kolpa, en objektiflikle alakası olmayan, en çok sevilen medyası Bakacaz Medya'nın yeni sezonuna hazır mıyız 🤭🤭

Kaçıranlar ve yeniden kaosa doymak isteyenler için

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Mahmut Moderatörün Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

2023 Altın Örümcek Ödülleri :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Güccük Mesut bizden sonra formatı çalıp birşeyler yapmaya çalışmış..

Mikrafon yok kamera yok röportaj demiş kimin röportajı daha büyükmüş BAKACAZZZZ 🤭🤭

Not : Medyamızda çalışmak isteyenler liyakat beklemesin tamamen torpil ile alım yapıyoruz...

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 18809

Başkan Online tarihinin en kolpa, en objektiflikle alakası olmayan, en çok sevilen medyası Bakacaz Medya'nın yeni sezonuna hazır mıyız 🤭🤭

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Mikrafon yok kamera yok röportaj demiş kimin röportajı daha büyükmüş BAKACAZZZZ 🤭🤭

Not : Medyamızda çalışmak isteyenler liyakat beklemesin tamamen torpil ile alım yapıyoruz...
kendi röportajımı okuyunca duygulandım beeee😅 beni de al medya ekibine oynatalım bakalım

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
kendi röportajımı okuyunca duygulandım beeee😅 de al medya ekibine oynatalım

Ekli dosyayı görüntüle 18809

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Ah be haberden Başkanım namı diğer Murat Ünlü özledik be oyuna geri dön

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben anlık fotoğraf göndermiyorum kankam arkadaş öyle yapıyormuş😂😂 Napıyosun nasıl gidiyor malum platform kapanınca konuşamaz olduk 😂
asdkşaskdaskldaskld tarafsızlık ilkesinden yola çıkarak büşrayla iş yapmış birisi olarak aynı ona benzettim seni iyidir sen napıyon bea

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Aynı be kankam koşturmaca devam. Sen genelde bana laf sokmadan duramazsın iyi mi kötü mü diye düşünüyodum😂😂 Yollar ayrılsada emeği büyük bende. Ortak nokta büşra başkanla çalışmaksa iyidir.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Aynı be kankam koşturmaca devam. Sen genelde bana laf sokmadan duramazsın iyi mi kötü mü diye düşünüyodum😂😂 Yollar ayrılsada emeği büyük bende. Ortak nokta büşra başkanla çalışmaksa iyidir.
kolay gelsin yok be takılıyom sana iyi gözle bak bunlara hep mis gibi mısırını almışın oh . bağırttı gümletti son cümle bu arada :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

O A B İ

Vatandaş
Eyvallah kankacım biliyorum seni seviliyosun 🙏

O A B İ

Vatandaş
kolay gelsin yok be takılıyom sana iyi gözle bak bunlara hep mis gibi mısırını almışın oh . bağırttı gümletti son cümle bu arada :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Yanındakine saygı göstermek değil maharet yollarını ayırırken saygını korumak önemli be kankam.