Yine, yeni, yeniden.. 🤭🤭 (4 Kişi İçeride)

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg-jpg.jpg

Başkan Online tarihinin en kolpa, en objektiflikle alakası olmayan, en çok sevilen medyası Bakacaz Medya'nın yeni sezonuna hazır mıyız 🤭🤭

Kaçıranlar ve yeniden kaosa doymak isteyenler için

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Mahmut Moderatörün Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

2023 Altın Örümcek Ödülleri :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Güccük Mesut bizden sonra formatı çalıp birşeyler yapmaya çalışmış..

Mikrafon yok kamera yok röportaj demiş kimin röportajı daha büyükmüş BAKACAZZZZ 🤭🤭

Not : Medyamızda çalışmak isteyenler liyakat beklemesin tamamen torpil ile alım yapıyoruz...

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 18809

Başkan Online tarihinin en kolpa, en objektiflikle alakası olmayan, en çok sevilen medyası Bakacaz Medya'nın yeni sezonuna hazır mıyız 🤭🤭

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Mikrafon yok kamera yok röportaj demiş kimin röportajı daha büyükmüş BAKACAZZZZ 🤭🤭

Not : Medyamızda çalışmak isteyenler liyakat beklemesin tamamen torpil ile alım yapıyoruz...
kendi röportajımı okuyunca duygulandım beeee😅 beni de al medya ekibine oynatalım bakalım

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
kendi röportajımı okuyunca duygulandım beeee😅 de al medya ekibine oynatalım

Ekli dosyayı görüntüle 18809

Geçmiş Bölümler :

Goncişinin Röportajı :

Reyhanımın Röportajı :

Hezarfen :

Güccük Mesut :

Kaan Yüksel :

Cihan Erarslan :

Kurt77 :

Umutt :

Hazırsak başlıyoruzzz 🤭🤭

Ah be haberden Başkanım namı diğer Murat Ünlü özledik be oyuna geri dön

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Aynı be kankam koşturmaca devam. Sen genelde bana laf sokmadan duramazsın iyi mi kötü mü diye düşünüyodum😂😂 Yollar ayrılsada emeği büyük bende. Ortak nokta büşra başkanla çalışmaksa iyidir.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aynı be kankam koşturmaca devam. Sen genelde bana laf sokmadan duramazsın iyi mi kötü mü diye düşünüyodum😂😂 Yollar ayrılsada emeği büyük bende. Ortak nokta büşra başkanla çalışmaksa iyidir.
kolay gelsin yok be takılıyom sana iyi gözle bak bunlara hep mis gibi mısırını almışın oh . bağırttı gümletti son cümle bu arada :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
kolay gelsin yok be takılıyom sana iyi gözle bak bunlara hep mis gibi mısırını almışın oh . bağırttı gümletti son cümle bu arada :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Yanındakine saygı göstermek değil maharet yollarını ayırırken saygını korumak önemli be kankam.