Lütfen...@ardatermi sanki bir halkın özgürlük umutları
Arda termi tek pb başkanıdır bizim içinLütfen...
o ilk ardamı enomu yapılan oylama Ah Galatasaraylı enom benim ahhh araya gitti daha nice dolandırılacak eleman vardı discord açılmazsa yeni bir ENO yetişmez o kurduğu gruplara aldığı parti başkanları kral ENO
yok eno değildir enonun tek derdi milletin parasının kendi birliğinde toplanmasıydı bu bi ara bakan oldu bu eno olamazŞimdi bu Güney eno mu
Sen niye pb yi tb yaptın ⚽️o ilk ardamı enomu yapılan oylama Ah Galatasaraylı enom benim ahhh araya gitti daha nice dolandırılacak eleman vardı discord açılmazsa yeni bir ENO yetişmez o kurduğu gruplara aldığı parti başkanları kral ENO
he ben çaldıydım o dcyi adını değişmiştim ardatermiye suikast yaptımSen niye pb yi tb yaptın ⚽️
Kdkdkdkd doğruyok eno değildir enonun tek derdi milletin parasının kendi birliğinde toplanmasıydı bu bi ara bakan oldu bu eno olamaz
Ben ardacıydım dkdkkdkEno voldemort gibi tekrardan gücüne kavuşmak için partiler birliği kurdurup duruyor. Gonca potter'ın acilen eno hayranlığını bırakıp patronus büyüsü pratikleri yapması lazım. Yoksa 350 şikayetli forum postları kapıda
Her zaman ki gibi doğru safta....Ben ardacıydım dkdkkdk
Türkçeyi daha çok katleden ardaydı doğruBen ardacıydım dkdkkdk