Yalnız bu adam nasıl bakan oldu
O dönem 5 oyuyla oyun başkanı bile olabilirdi
Oyun ucuz yırttı
Yalnız bu adam nasıl bakan oldu
bunu bakan olarak çalmasak karşı taraftaydı 1 bakanlık verip meclisi aldık önce. üstüne 5 tane OB sayısı bilinmeyecek kadar çok meclis birleşeni ve makam aldı diriliş öyle düşün hala o olayın ekmeğini yiyoruz buna anca eren falan inanırdı o dönem inanıp vekil yazmışlar işteYalnız bu adam nasıl bakan oldu
53 dönemO dönem 5 oyuyla oyun başkanı bile olabilirdi
Oyun ucuz yırttı
eno sen en son okula gidiyordun geçen bana yazdın mezun oldum ben okumuyom dedin ne yalancı oyuncusun sen . şimdi sana nasıl güvenip biz PBye para yatıracaz.53 dönem
O dönem 5 oyuyla oyun başkanı bile olabilirdi
Oyun ucuz yırttı
Eno sayesinde oyunun kaderi değişmiş dkdkkdkdbunu bakan olarak çalmasak karşı taraftaydı 1 bakanlık verip meclisi aldık önce. üstüne 5 tane OB sayısı bilinmeyecek kadar çok meclis birleşeni ve makam aldı diriliş öyle düşün hala o olayın ekmeğini yiyoruz buna anca eren falan inanırdı o dönem inanıp vekil yazmışlar işte
Ahmet başkanın dediği kişi de bu olmasın mı kdkdkdkdeno sen en son okula gidiyordun geçen bana yazdın mezun oldum ben okumuyom dedin ne yalancı oyuncusun sen . şimdi sana nasıl güvenip biz PBye para yatıracaz.
o kadarda değil kimi çalsak vekil olarak bunlar dağılırdı bunların seçimi 1-2 seçim kaybedinceye kadar enoya denk gelmesi iyi tesadüf olmuş sadeceEno sayesinde oyunun kaderi değişmiş dkdkkdkd
valla ben diyecektim onu PBye adam arıyor kesinAhmet başkanın dediği kişi de bu olmasın mı kdkdkdkd
en büyük mü bilmiyorum ama çok büyükEno sayesinde oyunun kaderi değişmiş dkdkkdkd
53 dönem
adam sayesinde darbe yaptın tabi onun asdjlaskfjklsdgjkldsAllah utandırmasın, sen ve benim oyum kesin senindir
Eno sayesinde oyunun kaderi değişmiş dkdkkdkd
klsjkfsakjldfkjlasda vizyon misyon adamı yaİnşallah 53 dönem aday olacam ve diyanet işleri bakanlığı kuracam
Boşverin bakanlığı fln ben tek isteğim yeniden beraber aile olmakBirkaç aklı başında arkadaş sağolsun, yoksa ben direkt verecektim obyi
Sonra adalet bakanlığı ile çözdük mevzuyu
adam sayesinde darbe yaptın tabi onun asdjlaskfjklsdgjklds
Boşverin bakanlığı fln ben tek isteğim yeniden beraber aile olmak
Boşverin bakanlığı fln ben tek isteğim yeniden beraber aile olmak