Bakacaz Medya | Magarsus En'leri (2 Kişi İçeride)

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
sddefault (1)_edit_16213997351470.jpg

Yeni Sezona MERHABALARRRR ;

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Konuğumuz 98765. kez seçime girip kaybedip bize birini anımsatan Magarsus :D

Tamamen hür ve objektif cevaplar vermiştir hiçbir baskı yoktur...

Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?

Magarsus : Net Emrullah Köse oyunu bırakanlar dahilse diğer türlü tabikide aktifse kendimi gösteririm kadir aydın diyecek halim yok

( Mesut demesini beklerdim Mesut yerinde olsam reportlamıştım )

Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?

Magarsus : Senin güzelliğini satırlarca yazmak isterdim Seracım ama kelimeler yetmez

( Yiaa Efe şımartıyorsunnn amaa )

Soru 3 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti

Magarsus : Hürriyet partisi kimin açtığı belli olmayan zibilyon kere açılmış bir parti ismi (ekrem alınırsan alın beni alakadar etmez)

Soru 4 : Başkan Online de en beğendiğin parti ismi ?

Magarsus : KIZILELMA beyefendi hazretleri diyeceksiniz !

( Nam-ı değer çürük elma )

Soru 5 : Başkan Online de en komik bulduğun kişi kim?

Magarsus : E.A aksdaksfksd bundan daha komiği yok beni eğlendiren bir çocuk. son zamanlarda kadirin 1-2 konuşmasına denk geldim bide onlar asdlşsfşlsdgs

( Çağırdığıma pişmanım neden yara deşiyorsun :/ )

Soru 6 : Başkan Online de en sinir bozucu bulduğun kişi kim?

Magarsus : Liya

( Kaşe imza.. Diğer ismi yazamam taraflıyım kendimden taraf :D )

Soru 7 : Oyuna keşke geri dönse dediğin kişi

Magarsus : Emrullah köse
❤️

( Normal şartlarda nayn derdim ama insan EA yı falan görünce Emrullah iyimiş diyor :D )

Soru 8 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi

Magarsus : Fukara mesut - komando kadir -pijama asker eren

( Bu soruya neden herkes güccük Mesut diyor ki :// )

Soru 9 : Oyunun en korkağı sence kim?

Magarsus : E.A-F.B-Alpaslancık-bilgem-ilkcan semih pargalım (bir çok korkak arasından bunları seçtim çok var hangi birini söyleyelim)

Soru 10: Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi

Magarsus : E.A (yapamıyorsan bırakacaksın tekrar tekrar denemenin mantığı yoktur ara ara türeyip türeyip gelmesin bu postun altına şimdi gelip başardım ettim diyecek sayacak profiline yazdıklarını gene gerek yok hepsini multiyle yapmış zaten kanıtlı ispatlı )

( Eren basit ya Mizah sayfası aç planları anlat de konu kapansın )

Soru 11 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi

Magarsus : Kadir Aydın

Soru 12 : Sana en büyük ihaneti eden kişi

Magarsus : Turan partisine çakallık yapıp çökmeye çalışan herkes yok öyle yağma erkek olup döndükten sonrada duracaklardı karşımda
😉

Soru 13 : Mahmut moderatörümüze 10 üzerinden puanın nedir nedeniyle beraber

Magarsus : Mahmut beye 10 üzerinden maks 5 veririm oda oyun içerisindeki mükemmel yöneticiliği ve geliştirmeleri yüzünden diğer 5 i boş yere yediğim banlar için kestim (boş yereden kastım ceza fazlalığı yoksa hepsi hakedilmiş) kusura bakarsa baksın
😄

Magarsus'tan Dipnot : İntikam ne güzel yenen birşey öyle bunuda kendim ekledim daha bu saatten sonra ne yaşanırsa yaşansın ben alacağımı fazlasıyla aldım herkes rahatına baksın
😄

Cesaretinden dolayı Efe beye teşekkür ederiz...

Öyle şu kazandı bu kazandı diye zaten bilinen şeyleri yazarak medyacılık yapılmaz...

Medya kaosa hizmettir en iyi hizmeti kim yapacak BAKACAZZZZ....

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
2.soru zorla değiştirilmiş bir sorudur ne dersem diyim sera yazacaktı ssler elimde mevcut kimse değil tabikide o sorunun cevabı :D

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Magarsus : Hürriyet partisi kimin açtığı belli olmayan zibilyon kere açılmış bir parti ismi (ekrem alınırsan alın beni alakadar etmez)
senin gibi düşünmeyenlerin varlığı da partimizin gücünü artırıyor. İsimlerin geçmişi önemli değil önemli olan bu ismin arkasında yatan değerler ve vizyondur. Eleştirmek kolay ama gel de bir şeyler üret Belki sen de bir gün kendine ait bir şey yaratırsın yoksa amaçsız elestirler yapma
Eleştirinin ardindaa bir vizyon yoksa sadece gürültü yapıyorsun demektir 😂

E M İ R H A N

İSTİKLAL
Vatandaş
senin gibi düşünmeyenlerin varlığı da partimizin gücünü artırıyor. İsimlerin geçmişi önemli değil önemli olan bu ismin arkasında yatan değerler ve vizyondur. Eleştirmek kolay ama gel de bir şeyler üret Belki sen de bir gün kendine ait bir şey yaratırsın yoksa amaçsız elestirler yapma
Fayika halan nerde bakim senin

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
sen giderken biz döndük 5 kere yol git gel yapılmaz senin gibilere gidip gelmeyi öğretiyorum eymencim rahat ol birgün sende birşeyler başar öyle geç konuş o zaman bakarız :)

yns.eemrree

Siber Güvenlik Uzmanı
Vatandaş
sen giderken biz döndük 5 kere yol git gel yapılmaz senin gibilere gidip gelmeyi öğretiyorum eymencim rahat ol birgün sende birşeyler başar öyle geç konuş o zaman bakarız :)
Diğer insanlarla konuşurken üslubumuza dikkat mi etsek Efecan bey? 😊

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Magarsus kardaşım yine her zaman ki gibi hayal kırıklığı maşallah adını hüsran koydum efe

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bakacaz medyaya Magarsus röportajı taleplerimizi karşılıksız bırakmadığı için teşekkürler. Sırada merakla beklediğimiz röportaj KADİR AYDIN 🍿👀😂