Çok teşekkür ederim başkanım, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah utandırmasın.Hayırlı olsun başarılar dilerim çok kıymetli başkanım inşallah sizi hakim olarak görebiliriz
Çok teşekkür ederim başkanım, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah utandırmasın.Hayırlı olsun başarılar dilerim çok kıymetli başkanım inşallah sizi hakim olarak görebiliriz
İyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim başkanım.Başarılar dilerim
Çok sağ olun başkanım.Başarılar Dilerim
İnşallah efendim, partimiz, ittifakımız ve oyun demokrasimiz adına hayırlısı olsun diyelim.Başarılar dilerim başkanım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
uzlaşıp*Çok teşekkür ederim başkanım, ismim üzerinde ulaşıp ittifakımızın diğer paydaşları ile birlikte beni aday gösterdiğiniz için tekrardan şükranlarımı sunarım.
Çok sağ olun başkanım.Başarılar
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ettim başkanım.Seçilirseniz görevinizi en güzel şekilde yerine getireceğinize inancımız tam başkanım, gönlümüz sizinle, başarılar
Çok teşekkürler, hepimiz için hayırlısı.Adaylığın hayırlı olsun başarılar dilerim
Çok sağ olun başkanım.Başarılar dilerim.
Çok teşekkürler.Başarılar
Başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim başkanım, sizin konunuzda da yazmış olduğum gibi, gerek size, gerekse can1990 Başkanımız' a rakip olabilmek benim için bir şereftir esasında.Başarılar diliyorum.Böyle tatlı bir rekabette bulunmak ne büyük şeref
Çok sağ olun başkanım.Başarılar dilerim