B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
100 dolar gönderdimİşe alınmanız için belirli kriterleri geçmeniz gerekmekte :
Belirli kriterler :
TR96 0000 0000 0000 09
100 dolar gönderdimİşe alınmanız için belirli kriterleri geçmeniz gerekmekte :
Belirli kriterler :
TR96 0000 0000 0000 09
Söz vermiştin.Normalde işe aldığına para göndermen lazım değil mi sera her işin ters
SarhoştumsensandımSöz vermiştin.
Benden başkasına dolandırmayacaktın kendini..
Sarhoştumsensandım
#KadirAydınTutuklansınTmm #FreeKadirAydın
#KadirAydınTutuklansın
Bizim için öldü demek istemiş....Murat ünlü öldü demiş herkese..
Bizim için öldü demek istemiş....
Başkan online kimseyi yanlış anlamaz iftiralarınızı da alıp forumu terkedin lütfenHep böyle iste ... @BaşkanOnline de yanlış anlamış onu.
Adam yanlış anlamalara kurban gidiyor.
#FreeKadirAydın
Başkan online kimseyi yanlış anlamaz iftiralarınızı da alıp forumu terkedin lütfen
-mahmut admin fan club
Evet........Çok değiştin çok...
Not alındı, kaydedildi. Gerekli zaman gerekli yerde gerekli kişilerce, beklenmedik bir anda , yada bir gece ansızın , her an her zaman elimizde bulunsun. Senı satmam gerekirse bunu kullanırım#KadirAydınTutuklansın
#arşivcikadiraydınNot alındı, kaydedildi. Gerekli zaman gerekli yerde gerekli kişilerce, beklenmedik bir anda , yada bir gece ansızın , her an her zaman elimizde bulunsun. Senı satmam gerekirse bunu kullanırım
Buda not edildi#arşivcikadiraydın
Ben zaten satılığım beni satmak için bunlara ihtiyacın yok satıyom de tm derimBuda not edildi
Kendine hakaret edecek kadar ne yaşadın kfjxjcjxBen zaten satılığım beni satmak için bunlara ihtiyacın yok satıyom de tm derim
Satılık olmak hakaret mi kardeşim vinicius junior da satılıkKendine hakaret edecek kadar ne yaşadın kfjxjcjx
şair demek istiyorki burda sıkıyorsa alabiliyorsanız alın 1milyar euro veripSatılık olmak hakaret mi kardeşim vinicius junior da satılık