O hep buralarda, hepinize nefesi kadar yakınHani nerdeler geldi mi Bilge
O hep buralarda, hepinize nefesi kadar yakınHani nerdeler geldi mi Bilge
Bilgee yapma bunu bana bak duygularımla oynama. Bu Eko tiplerine ne gerek vardıO hep buralarda, hepinize nefesi kadar yakın
Nasıl yapalım o işi bı tavsiye ver konu açayım@Coşkun Karaosmanoğlu her yerde başklarının konusu altında insanlarla sohbet etme birdaha uyarmam bak
bura iyiNasıl yapalım o işi bı tavsiye ver konu açayım
Günaydın efe raporlancak insan var mı@Coşkun Karaosmanoğlu her yerde başklarının konusu altında insanlarla sohbet etme birdaha uyarmam bak
Eeee şimdi ne olacak ben nerde yazayım Efeeebura iyi
Geldi senin kiGünaydın efe raporlancak insan var mı
Burda yaz abi etiketle sohbet ettiğin kişilerde buraya gelsinEeee şimdi ne olacak ben nerde yazayım Efeee
Gelsinler o zaman çağır Fatih Kadir Bıyıklı Mesut Eko bilgecan ilkcan siphanBurda yaz abi etiketle sohbet ettiğin kişilerde buraya gelsin
Abi bunlar keloğlan filmindeki karakterler mi bilgecan dede değil miydiGelsinler o zaman çağır Fatih Kadir Bıyıklı Mesut Eko bilgecan ilkcan siphan
sen ne deniyon gene forumu kapatıp kapatıp açıyonGünaydın efe raporlancak insan var mı
Ben bisey yapmadımsen ne deniyon gene forumu kapatıp kapatıp açıyon
Yaw varya benim genel başkanım sayın Bilge Bahar bilgemAbi bunlar keloğlan filmindeki karakterler mi bilgecan dede değil miydi
Heee doktor olan tamam hatırladımYaw varya benim genel başkanım sayın Bilge Bahar bilgem
değişikBen bisey yapmadım
Nedendeğişik
niye siliyon buna disslike atamıcam mı sanıyon
Sen daha çok disslike at diye sildimniye siliyon buna disslike atamıcam mı sanıyon