Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be"
G Gonca Üye Vatandaş 28 Eki 2024 #1 Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be"
KadirBey. Altın Ok Parti Bşk. Yasaklı Üye 41. Dönem Oyun Başkanı Vatandaş 28 Eki 2024 #4 Başka tanımam. Dj Akman-Son Nefes
Fırat yardımcı Seni seviyorum altın ok Yasaklı Üye Vatandaş 28 Eki 2024 #6 Gonca' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18847 Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be" Genişletmek için tıkla ... İyiki doğdun iki gözüm rojbûna te pîroz be du çavên min (28.10.1957)
Gonca' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18847 Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be" Genişletmek için tıkla ... İyiki doğdun iki gözüm rojbûna te pîroz be du çavên min (28.10.1957)
B Büyük Mesut Ziyaretçi 28 Eki 2024 #7 Gonca' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18847 Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be" Genişletmek için tıkla ...
Gonca' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18847 Uğruna sürgün edildiğin ana dilinde sesleniyorum sana... "Rojbûna te pîroz be" Genişletmek için tıkla ...