Turan Harekat Partisi | kuruluş bildirisi (17 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Resmi kayıtlarda TURAN HAREKETİ PARTİSİ olarak geçiyor,
Bizde ise TURAN HAREKAT,
Partinin aktif bir faal yaşamı bulunmadıgından ve isim birebir aynı olmadığından,
Büyük ihtimal BaşkanOnline oyunundaki Turan Harekat partisinin resmi olan partiden daha çok üyesi oldugundan bir sorun görülmemiştir.

Bu şekilde devam edebilir.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bizde ise TURAN HAREKAT,
Partinin aktif bir faal yaşamı bulunmadıgından ve isim birebir aynı olmadığından,
Büyük ihtimal BaşkanOnline oyunundaki Turan Harekat partisinin resmi olan partiden daha çok üyesi oldugundan bir sorun görülmemiştir.

Sevgili yönetim sondan bir önceki cümlenizle Turan Hareketi genel başkanı sn Varol ESEN'i çok üzmüş olsanızda kararınıza katılıyor ve saygı duyuyorum arz ederim.😂😂

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
kankam şu meclis başkanını değiş artık tilt oldum değilsin o dönem yok kayıtlarda :D
Aaa Meclis Başkanlığı kırmızı çizgim kankacım. Belki de oyun tarihinde en çok zevk alan role playin keyfini çıkaran Meclis Başkanlarından biri olmuşumdur. Oyun başkanı bile olsam o yazıyı silmem😂😂

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bizde ise TURAN HAREKAT,

Sevgili yönetim sondan bir önceki cümlenizle Turan Hareketi genel başkanı sn Varol ESEN'i çok üzmüş olsanızda kararınıza katılıyor ve saygı duyuyorum arz ederim.😂😂

Ekli dosyayı görüntüle 18850Screenshot_2024-10-28-15-15-12-044_com.android.chrome-edit.jpg

T U N A

Turan Harekat kurucu başkanı (GGP)🌹
Vatandaş
Bizde ise TURAN HAREKAT,

Bizde ise TURAN HAREKAT,

Vazgeçtim isimleri özverili okuma bütün olarak iyice okursan daha iyi olur