Fatih Terim vardı Penaltı kullanacak adam arıyordu süper kupa finalindeakşam toplantıda bu arkadaş mı vardo @F.T
Fatih Terim vardı Penaltı kullanacak adam arıyordu süper kupa finalindeakşam toplantıda bu arkadaş mı vardo @F.T
akşam toplantıda bu arkadaş mı vardo @F.T
Fatih Terim vardı Penaltı kullanacak adam arıyordu süper kupa finalinde
yazdım gruba aha dayıya sor bekircan dede yoksa gelmem dedimFatih Terim vardı Penaltı kullanacak adam arıyordu süper kupa finalinde
Yav uykum var mesaj atıp uyuyom ondan oEvet forum kullanmayı öğrenince ittifak sözcüsü olacak
aksjfjklsdkjlsdkjlgksjd bencede şart koca ittifakta yokmuş demek kadirden başka iyiki uzak duruyorum bu aralar bu tarz şeylerdenEvet forum kullanmayı öğrenince ittifak sözcüsü olacak
İlk geldiğim gün efe yok mu diye sordum skksmdyazdım gruba aha dayıya sor bekircan dede yoksa gelmem dedim
yazdım gruba aha dayıya sor bekircan dede yoksa gelmem dedim
şu celili etiketleyemiyorum nickini garip yapmış zaten nerde o lşdaksşlkflsşdfBekircan ve xelil yoksa gelmem dedi, kafasını duvara vuruyordu, kadir zor tuttu
aksjfjklsdkjlsdkjlgksjd bencede şart koca ittifakta yokmuş demek kadirden başka iyiki uzak duruyorum bu aralar bu tarz şeylerden
Sen yapcan önceYenı adını bumu yapıcan
Adam adamBekircan ve xelil yoksa gelmem dedi, kafasını duvara vuruyordu, kadir zor tuttu
Hyr ypmmSen yapcan önce
Sen demedın mi efe burdaysa cıkıcam diye shshsAdam adam
Haydaaa O duyuldu mu ya ben sesi kapattım sanıyodum kskskdSen demedın mi efe burdaysa cıkıcam diye shshs
Öğren şu wp yi artık shshshsHaydaaa O duyuldu mu ya ben sesi kapattım sanıyodum kskskd
Magarsus kankam öğretsin Adamla bir malum platformdan konuşuyorduk platform yasaklandıÖğren şu wp yi artık shshshs
Ase , adam oğlu adam
Adam sendin......Ase , adam oğlu adam
ben giriyorum kardeş size yasak orası yolunu bulun gelinMagarsus kankam öğretsin Adamla bir malum platformdan konuşuyorduk platform yasaklandı