B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Akşam kupon tutunca fatih tutuk1 orandan basmışım 11 milyar tutarsa 11 milyar gelecek aynı ana para yani dikkat et oynarken
Akşam kupon tutunca fatih tutuk1 orandan basmışım 11 milyar tutarsa 11 milyar gelecek aynı ana para yani dikkat et oynarken
kardeşim benim param yok sen benim yerime oyna kazancı kırışırız.@Pollyanna @K A A N hadi Beşiktaşkıniza güvenip 2 oran oynayın serii
Haklı şuankardeşim benim param yok sen benim yerime oyna kazancı kırışırız.
tesislerde hala menemen ekmek yiyoruz kardeşim bütün parayı Rafaya İmmobileye verdik nabalım.her zamanki gibi beşiktaşlıların parası yoktur basamazlar borçlarını ödesinler önce
kardeşim benim param yok sen benim yerime oyna kazancı kırışırız.
Fronsoz yazmadım kuzen Fransız yazdım.Post açıp Fronsoz yazmanın bedeli ödenmeli..
Tinerciler heryerde kardeşim.Artık en büyük Beşiktaşlı sensin ..
Burada bile mi tiner be kardeşiiim
Yok be para çok yatırımlık bişeyler bakıyorum Ay sonu geliyor daha sıralama ödüllerim gelirkayseriliysen neden bu kadar yazdın uzun uzun kardeşim oynayacağın 10 milyon maks senin
Açarsanız size ss atcam ınstgramdan çok onemlı @F.T @MAGARSUS birşey bulmuş ifşa edicem @BaşkanOnlineŞu benim instagram engelini ne zaman kaldırcan hocam, yazamıyorum size
asjkdhsfkjsdgksdgsdhhAçarsanız size ss atcam ınstgramdan çok onemlı @F.T @MAGARSUS birşey bulmuş ifşa edicem @BaşkanOnline
Açarsanız size ss atcam ınstgramdan çok onemlı @F.T @MAGARSUS birşey bulmuş ifşa edicem @BaşkanOnline