King mesut bir markadırAdam sendin......
King mesut bir markadırAdam sendin......
Olmuyor, alikeremin banka hesapları çalınmış girmeye çalışırken.ben giriyorum kardeş size yasak orası yolunu bulun gelin
Seni görmek için öso ya katılacam az kaldıKing mesut bir markadır
oluyorda siz yapamıyorsunuzOlmuyor, alikeremin banka hesapları çalınmış girmeye çalışırken.
Gel ne olursan ol yine gelSeni görmek için öso ya katılacam az kaldı
En son birini FBI, CIA, MİT, EGM tarafından arandığına dair trollemişti kesin bilgi demi ona göre üzülecemOlmuyor, alikeremin banka hesapları çalınmış girmeye çalışırken.
Net bilgi,yayalımEn son birini FBI, CIA, MİT, EGM tarafından arandığına dair trollemişti kesin bilgi demi ona göre üzülecem
RaporlamıyorumKadir 2 gündür banlanmıyor.
İTAAT EDİN!
Mahmut admınle anlasma yaptık, 2 gun ıcınde ban almazsam yenı donemde ay sonuna kadar ban yok, istediğin kadar raporlaRaporlamıyorum
@BaşkanOnline hocam doğru mudur bu bilgiMahmut admınle anlasma yaptık, 2 gun ıcınde ban almazsam yenı donemde ay sonuna kadar ban yok, istediğin kadar raporla
doğru değil,@BaşkanOnline hocam doğru mudur bu bilgi
aksljfsdjklgjklsdgjklsdkjlgsdgsddoğru değil,
yönetimi yalanına karıştırmaktan 1 gün ban aldı bile
kzkcksmcmsmmcnsmcdoğru değil,
doğru değil,
Ben soru sordum sadeceşimal gene ortalığı karıştırdı etiket yapmasa araya kaynardı o mesaj şimali unutma kadir
Şakaydı o, hem cevap vermeyince onayladınız sandımdoğru değil,
Son sözün nedir? banlayalım geçelim, sözümüz tutmus olurŞakaydı o, hem cevap vermeyince onayladınız sandım
Son dileğim kabul olacak mı ona göre söyleyeceğim hocamSon sözün nedir? banlayalım geçelim, sözümüz tutmus olur