rezil kepaze etti 8taşımı asdjgajksdhgasjdgakjsdadavinsonu 5 dakika daha oynatsalar forvete geçecekti icardiyle osim baba çıkınca ne şov yaptın be
ersinin topu tutacam diye sakatlanışı bağırttı beni evdeözetler çıkınca link tekrar paylaşırım saplamaları izlersiniz ahdajksdgakjsdaksd @jekemintoplamaları hdjakshdjkashdakjda
gülmekten yerlere yattım orda asdghjagdjahsdgersinin topu tutacam diye sakatlanışı bağırttı beni evde
hay atacağınız topa yaaaersin üzgün
neyse sırada kim var çok sevindik tottenham gel oğluşhay atacağınız topa yaaa
onu bunu boşver geçen sene biz united yendik hoca değişmediler bu sene fenevle berabere kalınca yediremedi bu klüçük takımı nasıl yenemeyiz diyip hocayı göndediler ahsdkjashdkjadhaneyse sırada kim var çok sevindik tottenham gel oğluş
@Pollyanna ağlama gel kız az izle
boş yorum okumaya deymez penaltıyı görmez ama gözleri bu insanların askldsakjlfklsdf 3 olacaktı haberleri yokfutbol bilgisi olmayınca her yenilgiyi hakeme bağlarlarmış doğru mu @MAGARSUS
bunların ağladığı kadar civcivler ağlamıyo be yenilmeye alışamadılar bi asdhkjasdhkajdaboş yorum okumaya deymez penaltıyı görmez ama gözleri bu insanların askldsakjlfklsdf 3 olacaktı haberleri yok