Farketmez ki hocam, biz maaşlar hakkında düzenleme olsun diyoruz, siz çalışın kazanın diyorsunuz. Hiç mi artmayacak bu maaşlar, herşeye zam gelirken maaşa gelmeyecek mi?Yeni ticari öğeler var, yeni şehirler var.
Son düzenleme:
Farketmez ki hocam, biz maaşlar hakkında düzenleme olsun diyoruz, siz çalışın kazanın diyorsunuz. Hiç mi artmayacak bu maaşlar, herşeye zam gelirken maaşa gelmeyecek mi?Yeni ticari öğeler var, yeni şehirler var.
Belediye başkanı maaşları asgari ücret seviyesine geldi, Kişi başına düşen milli gelir düştü, alım gücü desen hak getire. Bugün yoksulluk sınırı bile 2000 yeşiltaştan başlıyor @BaşkanOnlineFarketmez ki hocam, biz maaşlar hakkında düzenleme olsunndiyoruz, siz çalışın kazanın diyorsunuz. Hiç mi aratmayacak bu maaşlar, herşeye zam gelirken maaşa gelmeyecek mi?
Emekli Maaşları 2x olsun.Ben şimdi vekillerimden rica ettim, 6 ayda bir makam maaşlarına toplu sözleşme ve enflasyona baglı zam yapılması Hakkında yasa tasarısı sunacağız. @BaşkanOnline
Senın ıcın benım ıcın bızım ıcın ugrasacagım sol yanımEmekli Maaşları 2x olsun.
Yönetime para dedim sustu sizi bekliyoruz hocammm @BaşkanOnline aylardır oyunu oynuyoz yapın bi güzellik@başkan 29 ekime özel bir hediye verin bence oyuncular olarak çok mutlu oluruz
Hai iyisin 1 tane popkek kazandınYönetime para dedim sustu sizi bekliyoruz hocammm @BaşkanOnline aylardır oyunu oynuyoz yapın bi güzellik
Ya bi kes boş konuşmayıHai iyisin 1 tane popkek kazandın