Ben gidiyorumBi de arkasında 19 numara gonca yazılı forma
Ben gidiyorumBi de arkasında 19 numara gonca yazılı forma
Fenerbahçe diyorParti Başkanısın nereye
Gırıgla oguzgurtmu geldiKaç defa o adamların İttifak'a gelmesini istemediğimi söylediğim halde beni ve kararımı takmadınız bende en iyi olan kararı verdim
Bende diyorumFenerbahçe diyor
Ne haddineHeeee sen mi geldin şimdi anlaşıldı.
Ben Traktör saziyi biliyorum sadece bilmiyorum ki başka takımlarıFenerbahçe diyor
Oguz ne zaman kapatiyonuz ittifakiHeeee sen mi geldin şimdi anlaşıldı.
Yav siz beni sınamaya mı geldiniz buraya ben karışmıyorum diye çok konuşma buralarda karışırsam iyi olmaz adınıza şimdi burdan usul usul uzaklaş yoksa söylediklerim hoşuna gitmeyince atabileceğin bir gurupta yok ortadaBiz kimseyi zorlamayız zorla güzellik olmayacağını biliriz yollunuz açık olsun
Sende mi yancılardansın. Senin gibilerin hesabı ayrı acele etmeNe haddine
Oğuz bey sıkılmadınız mı herkesle kavga etmektenSende mi yancılardansın. Senin gibilerin hesabı ayrı acele etme
İlla cevap ver diyon yani aç engeli cevabını vereyim dedim bu kadar korkma beSende mi yancılardansın. Senin gibilerin hesabı ayrı acele etme
Senden büyük yancı var mı vasıfsızSende mi yancılardansın. Senin gibilerin hesabı ayrı acele etme
Sen kimsin vasfın neSende mi yancılardansın. Senin gibilerin hesabı ayrı acele etme
Senin neyini sınayacagim ortaya ittifakım ile ilgili bir yazı attın bu yazıya bizinde var cevap hakkımız var konuş konuş susmaYav siz beni sınamaya mı geldiniz buraya ben karışmıyorum diye çok konuşma buralarda karışırsam iyi olmaz adınıza şimdi burdan usul usul uzaklaş yoksa söylediklerim hoşuna gitmeyince atabileceğin bir gurupta yok ortada
Bilmiyorsan niye dalaşıyorsunSen kimsin vasfın ne
Cevabı grupta verseydin o zaman aynı kelimeleri grupta ettim yook olur muSenin neyini sınayacagim ortaya ittifakım ile ilgili bir yazı attın bu yazıya bizinde var cevap hakkımız var konuş konuş susma
Cevap hakkın yok ben vermiyorum sana o hakkı senin cesaretinde yok korkalarla bizimde işimiz yokSenin neyini sınayacagim ortaya ittifakım ile ilgili bir yazı attın bu yazıya bizinde var cevap hakkımız var konuş konuş susma