Ya sen grupta yönetici değilsin diye ittifak dağıtan değilmisin ne konuşuyorsun burdasenden o hakkı isteyen olmadı zaten sen bu paylaşımı yapman bize o hakkı tanıdı çok şükür Allah'tan başkan kimseden korkumuz yok
Ya sen grupta yönetici değilsin diye ittifak dağıtan değilmisin ne konuşuyorsun burdasenden o hakkı isteyen olmadı zaten sen bu paylaşımı yapman bize o hakkı tanıdı çok şükür Allah'tan başkan kimseden korkumuz yok
Üstüme oynama altınok kadir@GIRIG REİS senı tutan birileri var gel seri
Sövdüğün adamla iş birliği yapmak mıBiz sözümüzün arkasındayız sen rahat ol
Nasıl
Altın oku tutKendimden Baska kimseyi tutmam.
İttifak kuran benim sen ne içiyon ağaYa sen grupta yönetici değilsin diye ittifak dağıtan değilmisin ne konuşuyorsun burda
Kadir Aydın kapatılsın.Altın oku tut
Ekremin kurduğu gruba gittik diye ağlayan da sensinİttifak kuran benim sen içiyon ağa
Kadir Aydın bir markadırKadir Aydın kapatılsın.
Ben kimse sövmem bir oyun için siz bana sövdünüz ve gelip yine ittifak oldunuz fazla cevaba gerek var mıSövdüğün adamla iş birliği yapmak mı
Baya arkasındasın
Beypazarı gibi bi marka mıdır mesela jsjajsjssjKadir Aydın bir markadır
Bu güne kadar tek bir göz yaşı dökmedim çok şükür herkes istediği gibi istediği yere gide bilir ve şuan ittifak yine benim kurduğum gurubda sen iyimisinEkremin kurduğu gruba gittik diye ağlayan da sensin
Beypazarinin üstüne kadir aydin sodalari yazalim mi?Kadir Aydın bir markadır
Gerginliği hafifletiyoruz lütfen ama...Konu amacı dışına çıkmıştır kilit. Ecemi ve Kadiri burdan alın lütfen
Bana bi abi demediğin kalmıştı hasan hatırlatırım Mirfe 2 3 söz söyleyince zoruna gitti tabiBu güne kadar tek bir göz yaşı dökmedim çok şükür herkes istediği gibi istediği yere gide bilir ve şuan ittifak yine benim kurduğum gurubda sen iyimisin
Yok gerginlik olsun arada çok stabil herşey dkkdkdGerginliği hafifletiyoruz lütfen ama...
Arada mı sjsjsjsjsjs sen buna inandın mı yazarkenYok gerginlik olsun arada çok stabil herşey dkkdkd
Kızılelma kur gelecem hadiBeypazarinin üstüne kadir aydin sodalari yazalim mi?