Yok bitti o devirKızılelma kur gelecem hadi
Yok bitti o devirKızılelma kur gelecem hadi
Bi etrafına bak bakim ADANALI0102 bu oyunda kaç kişiye abi demiş ben gerçek hayatımda abi demiyorum oyunda mi diyeceğim çok komiksin biliyormusunBana bi abi demediğin kalmıştı hasan hatırlatırım Mirfe 2 3 söz söyleyince zoruna gitti tabi
Sana kur dedim o kadar beYok bitti o devir
Gözümde canlandı koskoca mazi.Konu amacı dışına çıkmıştır kilit. Ecemi ve Kadiri burdan alın lütfen
ÜzdüKonu amacı dışına çıkmıştır kilit. Ecemi ve Kadiri burdan alın lütfen
Dua et mesajlar silinmiş yoksa kanıtlardım bunu sanaBi etrafına bak bakim ADANALI0102 bu oyunda kaç kişiye abi demiş ben gerçek hayatımda abi demiyorum oyunda mi diyeceğim çok komiksin biliyormusun
Bu doğru be dur ağlatma dkkdkdGözümde canlandı koskoca mazi.
Eskiden olsa bu yazıldığı gibi konu kilitlenirdi…
Bizimkide bir ihtimal işte dkkdArada mı sjsjsjsjsjs sen buna inandın mı yazarken
Ondan bundan kalma partiyle bi iş yaptığını mı sanıyorsun Git partindekileri kandır senBi etrafına bak bakim ADANALI0102 bu oyunda kaç kişiye abi demiş ben gerçek hayatımda abi demiyorum oyunda mi diyeceğim çok komiksin biliyormusun
Eskiler gibi tat yok, oguzgurta kaldık baksana shshsh seri düşman olucaz kankamGözümde canlandı koskoca mazi.
Eskiden olsa bu yazıldığı gibi konu kilitlenirdi…
Her şey biter kaos bitemez burada lütfen..Bizimkide bir ihtimal işte dkkd
Kanıtın olmadığı için sorun yok ve kanıtın olsa dahi bir tek abi kelimesi içerken bir söz yok o yüzden sorun yok sadece gülüyorum sanaDua et mesajlar silinmiş yoksa kanıtlardım bunu sana
Sen kimHeeee sen mi geldin şimdi anlaşıldı.
Kaosa hizmet vatana hizmettir. Şimdi çık hadı hesabınıda silHer şey biter kaos bitemez burada lütfen..
Gülünecek bişey varsa o da senin halindir hasan grupta ettiğimiz 2 3 laftan sonra nasıl da korktun amaKanıtın olmadığı için sorun yok ve kanıtın olsa dahi bir tek abi kelimesi içerken bir söz yok o yüzden sorun yok sadece gülüyorum sana
Parti benim partim sana neden dert oldu bu kadar onlardan kalma yaran mi varOndan bundan kalma partiyle bi iş yaptığını mı sanıyorsun Git partindekileri kandır sen
Çok konuşma bakim Beypazarı kdr jsjsjssjKaosa hizmet vatana hizmettir. Şimdi çık hadı hesabınıda sil
Senden mi korkacam adres verim gel aslanımGülünecek bişey varsa o da senin halindir hasan grupta ettiğimiz 2 3 laftan sonra nasıl da korktun ama
Onlar dediğin kişiler benim dostlarım bi yaram olur mu düşün dicem de onu da düşünemezsin senParti benim partim sana neden dert oldu bu kadar onlardan kalma yaran mi var