Hani senin partiYo benim partim ben kurdum ben büyüttüm
Hani senin partiYo benim partim ben kurdum ben büyüttüm
YokSerayı rapor et
O başkanı olduğun varya aslinda turan partisiHani senin parti
Hani nerede turan yazıyor bak bakim eskilerden kim varO başkanı olduğun varya aslinda turan partisi
Efeyle benim olan
Zamanı gelince oraya onuda yazarızHani nerede turan yazıyor bak bakim eskilerden kim var
YazarsınZamanı gelince oraya onuda yazarız
Ahmet Erol mu, ondan sonrakımıİvep in eski başkanının adı neydi yaw kmden bahsettiğimi anlayanlar ismini söyleyebilir mi
Aynen o. Acaba tartışmalarda şöyle oluyo mudur onu merak ettimAhmet Erol mu, ondan sonrakımı
Ahmet erolun harcı değil tartışma kavga işleriAynen o. Acaba tartışmalarda şöyle oluyo mudur onu merak ettim
Hangi partinin arkasindan iş çevirmisler ki acabaDeğerli BaşkanOnline Kamuoyu
Kısa süre önce Kurucu üyesi olduğumuz BALYOZ İTTİFAKI'ndan ayrılmış bulunmaktayız.
Ayrılma kararı almamızın sebebi "Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz" diyenlerin sözünde durmamasıdır.
Bazı partilerin arkasından iş çevirip daha sonra İttifak'a çağıranlara tepkimizi gösterdik. İttifaktan ayrılırken "Yola Çıktıklarımızın" cevapsız kalması da bize verilen değeri göstermiştir.
Yinede bütün İttifak üyelerine (Yola Çıktıklarımıza) Başarılar dileriz.
Yolumuza Bağımsız olarak devam edeceğiz en iyi kararı verdiğimizi düşünüyoruz.
Pangea Parti Yönetimi
Bir zamanlar dostum dedikleri partininHangi partinin arkasindan iş çevirmisler ki acaba
Yaparlar yaparlar arkadan is cevirmeyi sever bazilariBir zamanlar dostum dedikleri partinin
Yok ondan mv çalayım yok bundan mv çalayım çok seviyorlarYaparlar yaparlar arkadan is cevirmeyi sever bazilari
Stratejik hamle yapilabilir bazen onemli olan kardesm diyip satmamakYok ondan mv çalayım yok bundan mv çalayım çok seviyorlar
Aynen öyleStratejik hamle yapilabilir bazen onemli olan kardesm diyip satmamak
Gerçekler zorunuza mı gidiyor iki üç makam için yapmayın bari şunusemih eski mevzuları açmanın gereği yok çıktın itifaktan biraz görüdünü gördük yerde bırak.
kusura bakmayın arkadaşlar magarsustan habersiz sabah evden tasmayı koparıp kaçmış yönetimi meşgul ediyor@BaşkanOnline sayın yönetim kullandığı kelime bir hakarettir lütfen değerlendirir misiniz?