@Coşkun Karaosmanoğlu abi sen eleman gelmiş
Tahmini ne zaman bakar mesaja sıkıldım@Coşkun Karaosmanoğlu abi sen eleman gelmiş
Bnd svrm byl yzmyıBuda bzm guzl yzdmz gnlerdi
@Coşkun Karaosmanoğlu gelir illaki sabir etTahmini ne zaman bakar mesaja sıkıldım
Bi kadr br sn ztnBnd svrm byl yzmyı
O beni beklesin@Coşkun Karaosmanoğlu gelir illaki sabir et
Evt o da svyrBi kadr br sn ztn
Geldim geldim mevzu nedir@Coşkun Karaosmanoğlu gelir illaki sabir et
Hoş gelmiş sefalar getirmiş özlemiştim Siphan kardeşi@Coşkun Karaosmanoğlu abi sen eleman gelmiş
Siphan değil hocam SipanHoş gelmiş sefalar getirmiş özlemiştim Siphan kardeşi
Aaaa ben her seferinden yanlış yazdığım için mi Sipan kardeş bana beğenmedim atıyorduSiphan değil hocam Sipan
Yanlış yazdın demeyelim bilerek yazdım deseydin daha inandırıcı olurduAaaa ben her seferinden yanlış yazdığım için mi Sipan kardeş bana beğenmedim atıyordu
Valla hocam çok söyledik ama olsun bı daha olmaz diyelim geçelim nasılsınızAaaa ben her seferinden yanlış yazdığım için mi Sipan kardeş bana beğenmedim atıyordu
Vallaha başkan ben inan hiç fark etmedim isminin yazılışını da Neyse öğrendim çok şükür iyiyim sen nasılsın hepValla hocam çok söyledik ama olsun bı daha olmaz diyelim geçelim nasılsınız
Yoo cidden hep öyle yazıyordum benim neyi nasıl yazdığımı Sipan bilirYanlış yazdın demeyelim bilerek yazdım deseydin daha inandırıcı olurdu
Olsun olsun önemli değil, bende iyiyim çok şükür. Duyduğuma göre özlenmisimVallaha başkan ben inan hiç fark etmedim isminin yazılışını da Neyse öğrendim çok şükür iyiyim sen nasılsın hep
Tamamdır abi sorun yokYoo cidden hep öyle yazıyordum benim neyi nasıl yazdığımı Sipan bilir
Çok aradık seni şimdi etiket atacağım da üzerleri çizik sen bilirsin işteOlsun olsun önemli değil, bende iyiyim çok şükür. Duyduğuma göre özlenmisim