#Freegonca o zamanO gelemez suan
#Freegonca o zamanO gelemez suan
Evet o da var#Freegonca o zaman
gündemde ne var 1 gündür yokum özet geç uyucamEvet o da var
Oğuzla ancalagon kavga etti banlılargündemde ne var 1 gündür yokum özet geç uyucam
boş eski kavgalar yok beğenmedim dislike atcamOğuzla ancalagon kavga etti banlılar
Milli hareket yukselenle asilin uyelere yazmis bayülker onun için konu açmıs bu kadar
Kusura bakma sana layık bir kavga bulamadim henuz bulursam haber vericemboş eski kavgalar yok beğenmedim dislike atcam
tamamdır teşekkür ettim mesut gardaşım gerekeni diyip banını yemiş özel bir isteği olursa bende uygular arkasından giderimKusura bakma sana layık bir kavga bulamadim henuz bulursam haber vericem
Ban yeme kimse kalmadı zatentamamdır teşekkür ettim mesut gardaşım gerekeni diyip banını yemiş özel bir isteği olursa bende uygular arkasından giderim
aga beee beni düşündü ilk defa birisi şaşırdımBan yeme kimse kalmadı zaten
Off evet ya çok saçma kdkdkkd#Freegonca o zaman
Kebap ?aga beee beni düşündü ilk defa birisi şaşırdım
yok bu saatte yenmez sadece şırdanKebap ?
ortalığı gene karıştırmışsınız çok aybOff evet ya çok saçma kdkdkkd
Şu saati bir tutturamadımyok bu saatte yenmez sadece şırdan
Yav hep o arkadaş yüzünden dkdkdkortalığı gene karıştırmışsınız çok ayb
6-10 arası ciğer 10-19 arası kebap 19-06 arası şırdan sen sabah kahvaltıda taze fasulyemi yiyonŞu saati bir tutturamadım
bilmiyor öğretin biraz diyorum yok hep kolaya kaçıyorsunuz ittifak noldu bize geliyormuşunuzYav hep o arkadaş yüzünden dkdkdk
Yo yumurta domates salatalık vs yiyorum genelde6-10 arası ciğer 10-19 arası kebap 19-06 arası şırdan sen sabah kahvaltıda taze fasulyemi yiyon
o zaman sana tarif veriyorum diyet tarifiYo yumurta domates salatalık vs yiyorum genelde
Alla alla benim niye haberim yokbilmiyor öğretin biraz diyorum yok hep kolaya kaçıyorsunuz ittifak noldu bize geliyormuşunuz