Ben veriyom yalanıda ana dili gibi söylüyorHello diyom selam diyom kimse cevap vermiyo ki🥹
Ben veriyom yalanıda ana dili gibi söylüyorHello diyom selam diyom kimse cevap vermiyo ki🥹
Sen banlardan kurtulup yazamıyosun kiBen veriyom yalanıda ana dili gibi söylüyor
Yanlış hesap ama efe algı yapma gece gece dur şimdi@Şimal_nazzz algı yapıyor şuna birşey de sjjsjss
RaporlamaSen banlardan kurtulup yazamıyosun ki
Raporlanıcak seyler soylemeRaporlama
Sanane klavye benim tel benimRaporlanıcak seyler soyleme
Çok doğruRaporlanıcak seyler soyleme
O zaman telefon benim rapor benim raporlarımSanane klavye benim tel benim
O zaman dislike benim ajan benim bende ajan sokarım içinize bekleO zaman telefon benim rapor benim raporlarım
Yok daha neler sjsjksksForumu paralı yapmamız lazım beleşe sohbet ediyor @Pollyanna
Efe benim partim yok nereye sokmayı dusunuyosun ajanıO zaman dislike benim ajan benim bende ajan sokarım içinize bekle
He doğru seninki kapandı ajanlar boşta kalmıştı başka yerlere gönderdik doğru unuttum 2 gündür bakmıyorum sslereEfe benim partim yok nereye sokmayı dusunuyosun ajanı
Evet bak geri kalıyosun gündemden olmaz böyleHe doğru seninki kapandı ajanlar boşta kalmıştı başka yerlere gönderdik doğru unuttum 2 gündür bakmıyorum sslere
Çok fazla ss geliyor ne yapayım arşive ayrılacaklar oluyor çöpe gidecekler oluyor hafıza doldu iCloud paketini yükselttimEvet bak geri kalıyosun gündemden olmaz böyle
Düşünsene her mesaj 25krşYok daha neler sjsjksks
Bende de aynı problem var maalesefÇok fazla ss geliyor ne yapayım arşive ayrılacaklar oluyor çöpe gidecekler oluyor hafıza doldu iCloud paketini yükselttim
Ben yattım bay sabah 9 da grşrzBende de aynı problem var maalesef
İi gclr grşrz byBen yattım bay sabah 9 da grşrz