en birisine böyle konusuyordu askjfdskljgksjdlg ÖZ VAMPİRİM diye asljkdjklsafsdfs ayağını kaydırdı kaan dikkat etSen zaten karizmanın öz evladı gibisin kankacım shjsjdjd
en birisine böyle konusuyordu askjfdskljgksjdlg ÖZ VAMPİRİM diye asljkdjklsafsdfs ayağını kaydırdı kaan dikkat etSen zaten karizmanın öz evladı gibisin kankacım shjsjdjd
Ashdhdjjdjdden birisine böyle konusuyordu askjfdskljgksjdlg ÖZ VAMPİRİM diye asljkdjklsafsdfs ayağını kaydırdı kaan dikkat et
Şşşş sessiz ol milletin içinde bağırmasana sormadım layk atın dedim sen git şimdi balyoz ittifakıyla uğraş bakayım kim giriyor kim çıkıyor
Kardeşim zaten bizim hayatımız kaymış ayağımız kaysa ne olur (opsiyonel)en birisine böyle konusuyordu askjfdskljgksjdlg ÖZ VAMPİRİM diye asljkdjklsafsdfs ayağını kaydırdı kaan dikkat et
yada (gülerek)Kardeşim zaten bizim hayatımız kaymış ayağımız kaysa ne olur (opsiyonel)
cbyi nasıl kaptırdın sen sizin tayfada ayrı düşüncelere düşüyor bakŞşşş sessiz ol milletin içinde bağırma
CB ya bu Cengiz'in adını gorunce alıyor benı bi gülmek karanlık sokakların isyankar genci Cengizcbyi nasıl kaptırdın sen sizin tayfada ayrı düşüncelere düşüyor bak
Zaten Cbyi kaybettim diye oyunu bile bırakmayı düşündüm. Hatta hayatı sorguluyorum şuancbyi nasıl kaptırdın sen sizin tayfada ayrı düşüncelere düşüyor bak
isim verme tezcan eski konuları açmaCB ya bu Cengiz'in adını gorunce alıyor benı bi gülmek karanlık sokakların isyankar genci Cengiz
Zaten Cbyi kaybettim diye oyunu bile bırakmayı düşündüm. Hatta hayatı sorguluyorum şuan
Bir gün dc de seslideyız tamam mı. Bu bir anlatıyor. Oyuna şöyle yön verdim böyle yaptırdım. Şu ozellık benım sayeme geldı. Benım sayemde bu oldu. Görsen Cengiz tek başına imparator. Partisine bir bakıyorum 12 oy. Adam 12 oyla oyunu alt üst etmişisim verme tezcan eski konuları açma
Bir gün dc de seslideyız tamam mı. Bu bir anlatıyor. Oyuna şöyle yön verdim böyle yaptırdım. Şu ozellık benım sayeme geldı. Benım sayemde bu oldu. Görsen Cengiz tek başına imparator. Partisine bir bakıyorum 12 oy. Adam 12 oyla oyunu alt üst etmiş
İste cesaret12 oyla ittifak anlaşmasına partilere gidiyor, kabul edilmeyince, forumda yazıyor; nasıl oyaladım sizi, taktiklerimle size seçim kaybettirdi
@CB36 ne diyor bu knk12 oyla ittifak anlaşmasına partilere gidiyor, kabul edilmeyince, forumda yazıyor; nasıl oyaladım sizi, taktiklerimle size seçim kaybettirdi
Gidiyorum nemlizade' yi izlicem
Yükselene geçmiş şimdide, acaba yine ne planları var oyunda yeni dönem başlatacak sanırım@CB36 ne diyor bu knk
osimhen skills izleGidiyorum nemlizade' yi izlicem