Kdkdkdkdk aklıma geldi benimdeteşekkür ederim birde sizden ricam soda beypazarı muhabbetine ban atarsanız sevinirim ciddi konularda bile soda istiyorlar arkadaşlar endoskopiye girmelerini tavsiye ederim gastroenterolojiye gidip. mesutla şırdan muhabbetinden yediğimiz banlar geliyor aklıma @Gonca şahittir arkadaşta
bak bu araya kaynamış buda geldi o ara banlıydım akşama size 6-7 tane basket yazayımyine wonlamışız
gs-bjk 2.5 üst ve kg var
rosenborg 2.5 üst
-
malmö 1
porto 2.5 üst ms2
At bakam Kumar basalım genebak bu araya kaynamış buda geldi o ara banlıydım akşama size 6-7 tane basket yazayım
#BüyükMesutaGenelAf@BaşkanOnline hocam Mesutun forum banı çok ya biraz indirim ihtimali yok mu onsuz çok kötü buralar
birşeye yorum yazıyorduk girip bakıyordunuz o zamanlar dimi doğru söyleyin gene ban yiyecek ne yazdı bunlar acaba diyeKdkdkdkdk aklıma geldi benimde
ters düşmedik arada oluyor böyle senle de olmuştu.@K A A N gel sende mdyle nasıl ters düştüğünü anlat az
ssler duruyor kanka sıkıntı yok bütün platformlardaki silinse ne olacak ben format atmadıkça dert değil aklsjfjlksdfkljsdkljgters düşmedik arada oluyor böyle senle de olmuştu.
Şu güncellemeyle mesajların silinmesi en çok bana yaradı sanırım efee efeee
bunda da ben hatalıyım hocam hemen yeni hesapla geleyim tekrar.adama eskileri açmayın diyoruz etiketleyip çağırıyor kasdksdksdka
efe iyi misin efe
Belki kdkdkdbirşeye yorum yazıyorduk girip bakıyordunuz o zamanlar dimi doğru söyleyin gene ban yiyecek ne yazdı bunlar acaba diye
Kardeşim Kaan Yüksel kim tanımıyorum ben K A A N yeni yüz yeni kimlik inanmıyorsan sayın yönetime sor @BaşkanOnlinessler duruyor kanka sıkıntı yok bütün platformlardaki silinse ne olacak ben format atmadıkça dert değil aklsjfjlksdfkljsdkljg
şu profilindeki fotoyla olan sslerin bile yeter akjlsdkjlsdjkfldsgkljKardeşim Kaan Yüksel kim tanımıyorum ben K A A N yeni yüz yeni kimlik inanmıyorsan sayın yönetime sor @BaşkanOnline
bana yakışıklı yapay zekayla birşeyler yap da onu koyayım harbiden doğru dedin ajjdkakskkfşu profilindeki fotoyla olan sslerin bile yeter akjlsdkjlsdjkfldsgklj
Yokforuma sesli sohbet gelsin diyenler layk
sana sormadım layk atın dedim sen git şimdi balyoz ittifakıyla uğraş bakayım kim giriyor kim çıkıyor
Sen zaten karizmanın öz evladı gibisin kankacım shjsjdjdbana yakışıklı yapay zekayla birşeyler yap da onu koyayım harbiden doğru dedin ajjdkakskkf
Allah muhabbetinizi arttırsın Gonca hnmBelki kdkdkd