Hic sorun degil benim icintamamdır çok memnun olduk bazı akşamlar özellikle seçim akşamları ve çok ban olan günlerde tartışmalı hararetli ortamlarda ekstra mesaiye kalabilirsiniz bilginiz olsun
Hic sorun degil benim icintamamdır çok memnun olduk bazı akşamlar özellikle seçim akşamları ve çok ban olan günlerde tartışmalı hararetli ortamlarda ekstra mesaiye kalabilirsiniz bilginiz olsun
yardımcımız kadirbeyle irtibata geçiniz mülakat bitmiştirHic sorun degil benim icin
Ama ona bisey diyin az once almayalim bunu falan yazdiyardımcımız kadirbeyle irtibata geçiniz mülakat bitmiştir
biz mülakattan geçirdik işe aldık sizi 15 gün deneme süresi var ve ajanlık eğitiminden sorumlu kişi kadirbeyAma ona bisey diyin az once almayalim bunu falan yazdi
Tamam o zaman @KadirBey. yardimci olur musunuzbiz mülakattan geçirdik işe aldık sizi 15 gün deneme süresi var ve ajanlık eğitiminden sorumlu kişi kadirbey
Tabiki buyrun. Öncelikle ailemize hosgeldınızTamam o zaman @KadirBey. yardimci olur musunuz
Oncelikle hosbuldumTabiki buyrun. Öncelikle ailemize hosgeldınız
Yeni üye kayıtlarınız çok basit olmaz ajan geirTabiki buyrun. Öncelikle ailemize hosgeldınız
Emirhan dahil olmadım ittifak ve part hakkında yorum yapma bir daha ittifakta senin bulundun ittifak BALYOZ ittifakın hiç bir üyesi olmaz sen rahat ol zaten .Yeni üye kayıtlarınız çok basit olmaz ajan geir
Çok şey yazmak isterimde neyse @BaşkanOnline duruma siz mi son vereceksiniz biz mi arkadaşları muhatap alip devam ettirelimMerhaba Başkanonline oyuncuları;
Bugün aldığımız kararla sahibi olduğum Mavi Vatan (Kızılelma) partisi olarak balyoz ittifakından ayrılmış bulunmaktayız.
Herkese başarılar🫢
Eğitim süreci boyunca sizinle olacağım, bu süreçte hangı egıtımlerı alacaksınız.Oncelikle hosbuldum
Oyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek yok
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz çok mutluyum bu dernekte olmaktan egitimler ne zaman başlarEğitim süreci boyunca sizinle olacağım, bu süreçte hangı egıtımlerı alacaksınız.
1. Ban nedir?
2. Ban nasıl alınır?
3. Hangi günler Ban alınmaz?
4.Ban aldıktan sonraki işlemler ve savunma taktikleri.
5. Kısa ve uzun süreli Ban taktikleri.
6. Ajan nedir?
7.Ajan nasıl olunur.
8. Ajan yetiştirme taktikleri
9.Partilere Ajan sokma.
10. Ajan yakalandığında imha yöntemleri.
Sizlerle ilk olarak bu eğitimleri yapacağız, ardından ise parti ve partiler arası ilişkiler konumuza geçeceğiz.
Emirhan şurdan iki çay kap gel bir daha da abilerin konuşurken konuya dahil olma.Oyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek yok
Sorunmu var ablaHerkes abi oldu oyun abi dolu abi olmayan var mı
var CB korumamHerkes abi oldu oyun abi dolu abi olmayan var mı
Tamam abi senin çaya tomurcuk katalım mıEmirhan şurdan iki çay kap gel bir daha da abilerin konuşurken konuya dahil olma.