@BaşkanOnlineOyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek yok
@BaşkanOnlineOyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek yok
Emirhan dahil olmadım ittifak ve part hakkında yorum yapma bir daha ittifakta senin bulundun ittifak BALYOZ ittifakın hiç bir üyesi olmaz sen rahat ol zaten .
@Gonca Yardımcı olurmusun
Oyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek
Oyun yönetimi ittifakları zaten kabul etmiyor. Fakat birçok kişinin bir araya gelip fikir Birliği yaptığı bir konuyla alay etmenin elbette cezai bir sorumluluğu olacaktır. Madem böyle bir cezayı sorumluluk olmayacak herkes herkesin ismiyle düşünceleriyle fikri ile alay edebilir ki bu da önüne geçilmez bir sorun olarak karşımıza çıkar. @BaşkanOnlineOyun yönetimi ittifakları tanımıyor boşuna atmana gerek yok
Var ablam her onune gelen abinle dogru konus abilerini cagir diyip duruyo yeto abisiz konuşamıyonuz mu karşılıklıSorunmu var abla
Turan ittifakı turan partisi başkanı magarsusturan ittifakını bana kurdurtmayın bak sinirleniyorum
Gonca kim ablan mi oyuncu olmaktan başka vasifı kalmadı sanırsam şansına küs@Gonca Yardımcı olurmusun
aferin üye böyle yavaş yavaş kışkırtmalarla devam arada mesajları raporla böyle tehdit falan olursa güzel ilerliyor ilk üyemizVar ablam her onune gelen abinle dogru konus abilerini cagir diyip duruyo yeto abisiz konuşamıyonuz mu karşılıklı
Eğitimlerimiz yarın sabah saat 10:00 da başlıyorÇok teşekkür ederim çok naziksiniz çok mutluyum bu dernekte olmaktan egitimler ne zaman başlar
Tamamdır teşekkür ediyorumEğitimlerimiz yarın sabah saat 10:00 da başlıyor
Anladım ama sanırım bazıları anlamamış onlara anlatalımAnladın mı ittifak ittifak ittifak da ittifak @E M İ R H A N . Seni senii
Evet nerden bildinGonca kim ablan mi oyuncu olmaktan başka vasifı kalmadı sanırsam şansına küs
Çok üzüldümO bizim ufağımız oldu için ondan ona öyle ben size küsüm zaten ABLAM
Üzülme be ABLA başvuruyu onayla da derneğe üye olalım @KadirBey. haraç istiyor onaylamak içinÇok üzüldüm
Başvurular @MAGARSUS a ben üyeyim henüzÜzülme be ABLA başvuruyu onayla da derneğe üye olalım @KadirBey. haraç istiyor onaylamak için
kökü kızılelmaya kadar dayanıyor çok araştırmaBu mavi vatan hangı partiler sonucu oluşmuştu ya hatırlayamadım