Abi izin istemedik ama yine de kırmadığın için teşekkür ederim ii ki vrsn sana inişdibi soda ısmarlıycamİyi hadi gelsin izin verdim seni mi kıracağım
Abi izin istemedik ama yine de kırmadığın için teşekkür ederim ii ki vrsn sana inişdibi soda ısmarlıycamİyi hadi gelsin izin verdim seni mi kıracağım
Hocam kadire ayrımcılık mı yapıyorsunuzKonuda kadir olmadığı için ban çıkmadı
Kadir banlanmıyorsa kimse banlanmaz diyip kimseye ban atmadık
Raporluyorum hemenyönetim bana yüzsüz deyip ithamda bulunmuş zedelendim pazartesi savcıya gidiyom 2 gün işim var çünkü
Yakışmadı...yönetim bana yüzsüz deyip ithamda bulunmuş zedelendim pazartesi savcıya gidiyom 2 gün işim var çünkü
Hocam kadire ayrımcılık mı yapıyorsunuz
Raporlanıcak bişey yapmadılar bugün bana ekmek çıkmadı burdan raporlayamadım🥹Bu adamlar bugün nasıl banlanmadı anlamadım valla
Fakir olmanın en güzel yanı kaybedecek 1000 taşının olmaması ahhshsjadurduk yere 1k taşımızda gitti
Büyük Mesuta özgürlük yok muBu adamlar bugün nasıl banlanmadı anlamadım valla
Bu adamlar bugün nasıl banlanmadı anlamadım valla
Efe kurdu bende ortak oldum. Bundan sonra oyunda hergün kaos olucak. Kadroyu genişletiyoruz@KadirBey. Kaos Queenliğime fan club kurmuşsun afferin Kadir gözüme girmeye başladın
Büyük Mesut 'a genel af#BüyükMesutYalnızDeğildir
İlk uyenizi de saysaydın bari ayıp sanaEfe kurdu bende ortak oldum. Bundan sonra oyunda hergün kaos olucak. Kadroyu genişletiyoruz
avukatım ve param yokmuş yeni farkettim @Pollyanna avukatım olsana idareten ben sana dosya masraflarını önümüzdeki ay ibandan gönderirimyönetim bana yüzsüz deyip ithamda bulunmuş zedelendim pazartesi savcıya gidiyom 2 gün işim var çünkü
yok o fazlaBüyük Mesut 'a genel af