Hay sen çok yaşaAbi izin istemedik ama yine de kırmadığın için teşekkür ederim ii ki vrsn sana inişdibi soda ısmarlıycam
Hay sen çok yaşaAbi izin istemedik ama yine de kırmadığın için teşekkür ederim ii ki vrsn sana inişdibi soda ısmarlıycam
ya zaten mesut o kadar kibar olamaz, inanmamıstık
yok o mesut size iletişime geçen ban yiyeceği kelimeyi ben yazdırttım olaylar ters oldu asjdasljkflksdgya zaten mesut o kadar kibar olamaz, inanmamıstık
mesutun banı kaldırıp seni mi banlayalımyok o mesut size iletişime geçen ban yiyeceği kelimeyi ben yazdırttım olaylar ters oldu asjdasljkflksdg
Bence el birliği ile mesuta özgürlük isteyelim xkdkdk
Çok mantıklımesutun banı kaldırıp seni mi banlayalım
mesutun banı kaldırıp seni mi banlayalım
beni neden banlıyorsunuz ki şimdi durduk yere birşey mi dedim @Gonca asdsdgdsfhfdhfdhdfhmesutun banı kaldırıp seni mi banlayalım
Kısa da olsa banlandık hocam teessüf ederimBu adamlar bugün nasıl banlanmadı anlamadım valla
Dur güldürmebeni neden banlıyorsunuz ki şimdi durduk yere birşey mi dedim @Gonca asdsdgdsfhfdhfdhdfh
beni neden banlıyorsunuz ki şimdi durduk yere birşey mi dedim @Gonca asdsdgdsfhfdhfdhdfh
Efe bayadır gitmiyo çok bile durduSırayla gidip gelin işte mesutla 2 sen 2 o
he olur mesutuma feda @BaşkanOnline mesutun cezasının kaldırılmasını talep ediyorum onun yatacağı günleri benim yatmamı talep ediyorumSırayla gidip gelin işte mesutla 2 sen 2 o
Efe bayadır gitmiyo çok bile durdu
🥹🥹ayrıca bu gece oyun içi sohbet banım kalkıyor bende ordan darlarım bilginize
Bugün mü bitiyor. Tazeleyelim ozamanayrıca bu gece oyun içi sohbet banım kalkıyor bende ordan darlarım bilginize
dur bakam kim var genelde ona göreBugün mü bitiyor. Tazeleyelim ozaman
he olur mesutuma feda @BaşkanOnline mesutun cezasının kaldırılmasını talep ediyorum onun yatacağı günleri benim yatmamı talep ediyorum