Hepiniz aynı anda gitmeyinBende yatarım sizin yerinize, elimde sigara, gözlerimde yaş..
Hepiniz aynı anda gitmeyinBende yatarım sizin yerinize, elimde sigara, gözlerimde yaş..
@BaşkanOnline hocam arkadaş benden daha iyi niyetli çıktı ben vazgeçtim bunu alalımBende yatarım sizin yerinize, elimde sigara, gözlerimde yaş..
Gırıgında bitiyor onu buluruzdur bakam kim var genelde ona göre
Eger mesut özgür kalacaksa bende yatarım. @BaşkanOnlineBende yatarım sizin yerinize, elimde sigara, gözlerimde yaş..
cezaları bölüşelim sırayla 8 günü var 4 e bölsek 2 2 yatarızEger mesut çzgür kalacaksa bende yatarım. @BaşkanOnline
yürü git az önce efe gitsin diyordun sana günaydın yok artık senin eğitim tamamHepiniz aynı anda gitmeyin
Olur, ama bir şartla instagram engelimi kaldırmak kaydı ile @BaşkanOnlinecezaları bölüşelim sırayla 8 günü var 4 e bölsek 2 2 yatarız
Ayni anda gitmeyin dedim o gidicekse sen kal sen gidiceksen o kalsinyürü git az önce efe gitsin diyordun sana günaydın yok artık senin eğitim tamam
sende gel gonca hanımda gelsin 6 ya böleriz faizsiz 1 er yatar çıkarızAyni anda gitmeyin dedim o gidicekse sen kal sen gidiceksen o kalsin
ilk ben başlayım ama gece 2 de açılsın 1 gün bitsin klasdkjlasjlkfdsjlkgsdgsende gel gonca hanımda gelsin 6 ya böleriz faizsiz 1 er yatar çıkarız
Tamam olursende gel gonca hanımda gelsin 6 ya böleriz faizsiz 1 er yatar çıkarız
Eger mesut özgür kalacaksa bende yatarım. @BaşkanOnline
Benim 2040 var onuda bölüşüncezaları bölüşelim sırayla 8 günü var 4 e bölsek 2 2 yatarız
Bir kaç kişi daha bulalım. Eksi bakiyeyi düşünürüz. Ban hakkımız bilr olursende gel gonca hanımda gelsin 6 ya böleriz faizsiz 1 er yatar çıkarız
senin 2040 varsa forumda nasıl geziyon yav senBenim 2040 var onuda bölüşün
ali laf vurma karşında kadın var çoğundanda büyük samimiyetimiz yoksa gonca hanım diye hitap edeceğiz zaten sen tanımadıklarınla öylemi konuşuyorsun ?Bundan sonra ona gonca hanım demeden konuşmayalım.
senin 2040 varsa forumda nasıl geziyon yav sen