İyidir be Genco senden naberNaber ihtiyar
İyidir be Genco senden naberNaber ihtiyar
buda sürekli gidip geliyor selam günaydın iyidir senden naber metin nerde diyip kayboluyor aylardır bizimle takılıp nasıl bozulmadı hala şaşkınımİyidir be Genco senden naber
Efeciğim ne diyorduk ayinlerimizde her daim eyleme dilini edepsiz bırakma kendini hedefsizbuda sürekli gidip geliyor selam günaydın iyidir senden naber metin nerde diyip kayboluyor aylardır bizimle takılıp nasıl bozulmadı hala şaşkınım
buda sürekli gidip geliyor selam günaydın iyidir senden naber metin nerde diyip kayboluyor aylardır bizimle takılıp nasıl bozulmadı hala şaşkınım
gerçi uzun bir ban yemiştin herhalde sdjlskdfksdfjk ondan sonra tekrar fabrika ayarına döndüEfeciğim ne diyorduk ayinlerimizde her daim eyleme dilini edepsiz bırakma kendini hedefsiz
Niye ki abi sen mi vardın@Gonca niye geldin Ankara ya
He ya hep @Sipan Balık sipanın yüzündengerçi uzun bir ban yemiştin herhalde sdjlskdfksdfjk ondan sonra tekrar fabrika ayarına döndü
Yooooo adamım vardı ama olsun intikam soğuk yenen bir yemek Pangea hazır olsunNiye ki abi sen mi vardın
Kdkdkdkd görmedim abiYooooo adamım vardı ama olsun intikam soğuk yenen bir yemek Pangea hazır olsun
Ankara yı derhal terk etttKdkdkdkd görmedim abi
Olmaz bırak banaAnkara yı derhal terk ettt
Alırım ama sizden biriniOlmaz bırak bana
KimiAlırım ama sizden birini
Bekle ve gör
Ayıp ama sen mi gelcenBekle ve gör
Hala hala ben ne yaptımHe ya hep @Sipan Balık sipanın yüzünden
He ya hep @Sipan Balık sipanın yüzünden
Kdkdkdkd Coşkun abi gelsin bende Asilin olduğu bir yere giderimGonca hanım, Ankara'yı Coşkun abiye bırakmaz iseniz 1 Pangea üyesinin olduğu şehire de biz gideceğiz.
İyi çalışmalar..
2000 taş borc verseneAyıp ama sen mi gelcen