Niye öyle yapıyorsun ya bı Meto da sen mi olacaksın başıma yawYokta kdkdkd sana bundan sonra dislike abi
Niye öyle yapıyorsun ya bı Meto da sen mi olacaksın başıma yawYokta kdkdkd sana bundan sonra dislike abi
@minikkusea gel hayde@E M İ R H A N ea yı ne zaman getircen onu kullanıp seni ob yapacaz hadi
@Ecemmm ayıptaslar simalin partiye cokmek icindi bu ecem beni dolandirdi
Meto asil Türk gelsin mi eti senin kemiği benimNiye öyle yapıyorsun ya bı Meto da sen mi olacaksın başıma yaw
Al işte kırıldım gidiyorum benNiye öyle yapıyorsun ya bı Meto da sen mi olacaksın başıma yaw
Ah be emirhan arkandan hançerlediler seni vakit intikam vakti değilmidir has tutunamayan@minikkusea gel hayde
Gel gel teklif ediyor diyorki mavi vatanla birleşin diyor
YokAh be emirhan arkandan hançerlediler seni vakit intikam vakti değilmidir has tutunamayan
Metin için tahliyeNiye öyle yapıyorsun ya bı Meto da sen mi olacaksın başıma yaw
YokMetin için tahliye
mavi vatanın başkanı en buyuk tutunamayanlar derse birleşelim @F.TGel gel teklif ediyor diyorki mavi vatanla birleşin diyor
nasıyok
gelsinler biat ettiklerini açıklasınlar alayım himayemeGel gel teklif ediyor diyorki mavi vatanla birleşin diyor
Tüh tutturamadım yine
Sol yanım selam
Kendi biliyodur banlı olduğunu bilmiyosa sıkıntıEkli dosyayı görüntüle 18943
Söyle şuna gelemez banlı shdhdhhdh